Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jo kapcsolat?
És mit mikor szabad engedni? Pl a csókot, a tapizast, a pettinget, majd kesobb a szexet?
Én mindig elrontom a kapcsolataimat sose tudom h mi lenne a tökéletes, próbálom most mar uralni a vágyaimat is..
L
Ha olyan tökéletes ez a srác amilyennek te gondolod nem kell ezeken gondoloodnod mit mikor mert sztem ő is tudni fogja, hagyd kialakulni.
Meg talán attól félsz h megharagszik rád és úgy összevesztek h otthagy miután már történt pár dolog.
Minden lány fél ettől s te is félsz h túl korán adod e majd magad oda vagy későn.
Éb szeméyszerint nem sürgetnék egy lányt se, felesleges.
Főképp emiatt megharagudni, kialakul majd magától ne aggódj ;)
Meg amúgy is ha 1000 dolgot elrontassz egy jó hapsi akk se haragszik meg rád.
Én se szoktam senkire én akkor tudok kicsit kiakadni ha vki véletlenül kiejti a száján a B**I szót és lehetvaz akár anyukám is de ettől fügetlenül megbocsájtok.
Meg ha a gyerekekekkel nem játszanak a szüleik hanem semmibe veszik őket-olyankor ölni tudnék.
Ne aggódj ennyit ezeken.
ne foglalkoz vele, ha emiatt megharagudik akkor hagyd amig bocsanatot ker.
ne aggodj ha meg emiatt elhagy akkor a tokelytol messze volt ;)
de ezzel nem a Te dontokepesegedet akarom persze kwrdore vonni de tenyleg ne aggodj nem csesztel el te semmt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!