Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jo kapcsolat?

Figyelt kérdés

És mit mikor szabad engedni? Pl a csókot, a tapizast, a pettinget, majd kesobb a szexet?

Én mindig elrontom a kapcsolataimat sose tudom h mi lenne a tökéletes, próbálom most mar uralni a vágyaimat is..

L

2016. nov. 19. 12:07
 1/5 A kérdező kommentje:
És most megismertem a tökéletes srácot, de nem akarom megint ezt is elrontani
2016. nov. 19. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha olyan tökéletes ez a srác amilyennek te gondolod nem kell ezeken gondoloodnod mit mikor mert sztem ő is tudni fogja, hagyd kialakulni.

Meg talán attól félsz h megharagszik rád és úgy összevesztek h otthagy miután már történt pár dolog.

Minden lány fél ettől s te is félsz h túl korán adod e majd magad oda vagy későn.

Éb szeméyszerint nem sürgetnék egy lányt se, felesleges.

Főképp emiatt megharagudni, kialakul majd magától ne aggódj ;)

Meg amúgy is ha 1000 dolgot elrontassz egy jó hapsi akk se haragszik meg rád.

Én se szoktam senkire én akkor tudok kicsit kiakadni ha vki véletlenül kiejti a száján a B**I szót és lehetvaz akár anyukám is de ettől fügetlenül megbocsájtok.

Meg ha a gyerekekekkel nem játszanak a szüleik hanem semmibe veszik őket-olyankor ölni tudnék.

Ne aggódj ennyit ezeken.

2016. nov. 19. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak most is megbántottam valamivel, megígértem neki valamit de ma gondolkodtam azon es mondtam neki hogy nem szeretnem konnyen oda adni magam
2016. nov. 19. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

ne foglalkoz vele, ha emiatt megharagudik akkor hagyd amig bocsanatot ker.

ne aggodj ha meg emiatt elhagy akkor a tokelytol messze volt ;)

de ezzel nem a Te dontokepesegedet akarom persze kwrdore vonni de tenyleg ne aggodj nem csesztel el te semmt

2016. nov. 19. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz :D
2016. nov. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!