Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell megtennie az első lépést?
"Mindenképp fiúnak kell. Lehet most konzervatívnak nevezni, de ez így szép"
Manapság ez már nem divat,illetve keleten ,ilyeneken sosem agyaltak,ott ugyanúgy nő is kezdeményez,nincs ilyen elvárás.Én sem értem ilyeneken miért agyal valaki..van haszna? hogy vár? ha valakit szeretsz,akkor logikus hogy mindent meg fogsz tenni érte.
Velem is előfordult hogy nő kezdeményezett,meglepett,kicsit furcsálltam,de jól esett.
Szerintem mindenki kezdeményezhet.
Egyébként jobb lenne az ha a lányok kezdeményznének, mert 2016-ban magyarországon 99%-ban rajtuk múlik hogy lesz-e valami a dologból.
tegnapelőtt 17:18
tegnapelőtt 20:20
Igy van ..Ha nem vagy első ránézésre szimpatikus akkor bukta a dolog... Finoman foglalmazo a K-betűs szó helyett.. legtöbb tini lány esélyt sem ad a beszélgetésre ha nem vagy helyes.. tetszik nem tetszik.. Sajonos ez a nagy helyzet valóban.. Tapasztalatból is írok...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!