Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kölcsönösen küldjük egymásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kölcsönösen küldjük egymásnak a jeleket, hogy lehet tovább lépni a kapcsolat felé? Kinek kell megtennie az első lépést? 19/N

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 18:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindig az teszi az első lépést, akinek fontosabb a dolog.
2012. dec. 2. 18:21
 2/14 A kérdező kommentje:
6 évesen 2. osztályba kerültem, mert tudtam már az elsős tananyagot (írni, olvasni, számolni 6o-ig), gimis koromtól dolgoztam, kollégista voltam, félig önfenntartó, havonta egyszer mentem haza, minden én intéztem. Idén államvizsgázok. Levelezőn tanultam, mellette végig dolgoztam. Ha minden jól megy, a 2o. születésnapomon lesz a diplomaosztóm. 12 éves korom óta majd nem teljesen önálló voltam. Bocsánat, hogy nőnek merem magam tartani. Sajnos eddig nem jutott olyanokra időm, hogy párkapcsolat.
2012. dec. 2. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy lehetetlen, te ismered egyedül a tényeket, de ha így is van, akkor is elég paradox ez nekem.

Leírtjaid alapján társadalmat alázó intelligenciád van. Akkor hadd kérdezzem meg, hogy mennyire voltál álmos, amikor feltetted ezt a kérdést? Ez *majdnem (vagy "majd nem"? íhhh) olyan, mintha mérnökként azt kérdezném meg, hogy mit tegyek, ha kifogyott a tollam.

De ha a kérdést nagyon elvont formában érted, akkor viszont azt nem értem, hogy egy minimális gyakorikerdesek.hu ismeret után milyen válaszokra számítasz? A legkézenfekvőbbek jönnek, főleg egy nagyon egyszerűen megfogalmazott általános kérdésnél. Ilyen, minthogy "a fiúnak kell kezdeményezni, de ha úgy érzed, kezdeményezz te". Ebben nincs sok mondanivaló, de többre nem szoktak képesek lenni errefelé :) Csak egy nagy körítés mellé, hogy érzékeltesd és egyénivé tedd, magadéra alakítsd.

"Ha kölcsönösen küldjük egymásnak a jeleket, hogy lehet tovább lépni a kapcsolat felé? Kinek kell megtennie az első lépést?"

Bocs, inkább ezt most nem hiszem el :D

2012. dec. 2. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
ui: nem vagyok mérnök, félre ne érts.
2012. dec. 2. 19:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a becsúszott szóközért.
2012. dec. 2. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Rendben. Pontosan nem emlékszem, hogy meddig tudtam számolni 1.-ben, azt tudom, hogy "írásbeli szorzás/osztást" 2.-ban vettük, addig nem tudtam, hogy kell. Írni-olvasni tudtam óvodás koromban, de a többiek nem, szóval ez valóban nem a megszokott. Most viszont messze nem vagyok úgy előrehaladva, tolnom kell magam, hogy tartsam a tempót, különben kicsúsznék. Határérték-számítást már szinte elfelejtettem, újra kéne venni, exponenciális függvényt hirtelen nem is tudom, melyik az, csak hogy szigorúan monoton :D Integrálás legalább egy egyszerű sablonra épül ha nincs teli szorozgatva függvény. Te most miből vizsgázol, analízis? Hogy megy?
2012. dec. 2. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Utolsó. Már ne haragudj tényleg nem bántásból de.... Volt ilyen kérdés????? :))))
2012. dec. 2. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tőled kérdeztem aranyos vagy. A sok tyúkész egyből ugrik erre a diplomás szövegre, ami tényleg jól cseng, de látszik nem divat itt a gondolkodás :) De ha már így be lett vezetve akkor a logika adja már, hogy letisztázzuk.
2012. dec. 2. 21:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Hoppácska lebuktam, de ugye most nem volt ilyen kérdés(...) :)
2012. dec. 2. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Segíteni nem tudok, de hatalmas gratula az eddigi éltedhez!!

Én erre nem lettem volna képes!!!

2012. dec. 2. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!