Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel lépjen meg a páromat első évfordulónk alkalmából?
Vagy mondjuk egy fényképkeret a közös fotótokkal:
Hozzá egy szál a kedvenc virágából (nem feltétlen rózsa, nekem speciel a tulipán a kedvencem)
mi nem csináltunk nagy ügyet belőle (amúgy a fotóalbum szerintem is nagyon gáz).
én kaptam egy szép kis gyűrűt (nem eljegyzési), én meg muffinokat sütöttem, és békafejeket csináltam nekik, mert az a kedvenc közös állatunk. :)
Főzzél valami meglepit, vagy rendelj pl pizzát.
Egy üveg ital. Egy szál virág.
Egy szál gyertya az asztalra.
Én egy fotós párnát kaptam, nem túl nagyot, mert elutazni készülök néhány hónapra, pihenni meg imádok, úgyhogy azt mondta a párom kellemeset a hasznossal, ha máshogy nem is, legalább így lehessen mellettem. Alap helyzetben gagyi témának tartom a közös fényképes párnát, de ilyen körítéssel nagyon örültem neki. :)
Tőlem egy lakatot kapott. Sokszor járunk sétálni egy adott helyre, ahol elkezdtek gyűlni a lakatok és az utóbbi hónapokban mindig felemlegette, hogy egyszer majd mi is tehetnénk oda egyet. Hát én kaptam az alkalmon, nagyon örült neki, pedig ő a srác és igazán nem nagy dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!