Hétvégén lesz az első házassági évfordulónk. Milyen programmal lepjem meg a férjem?
Legelőször egy családi összejövetelre gondoltam, de akkor az van hogy főzhetek meg mosogathatok egész nap és most nem is a családot akarom meglepni hanem a férjem...Ráadásul lassan megszületik a kisbabánk is.
Még a mozi jutott eszembe, de hátha van jobb ötletetek..
Nem tudom mi lenne a leginkább alkalomhoz illő és aminek örülne a párom..Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát igen, valami különlegeset szeretnék, de pénzügyileg nem vagyunk elengedve, ezért meg van kötve a kezem...
A vacsoráig sajnos én nem tudok várni :o)
Jó lenne talán valami egész napos program is, csak nem tudom mi...
Egyébként a mai napig nem néztük meg az esküvői dvd-ket, mert nem szeretjük visszanézni magunkat...
Lehet mégis előveszem és nekiülünk. 4 dvd!!! :o)
Szia! Gratulálok!!!!
Nekünk is aug. 9-én lesz az első évfordulónk és én szept. 2-re vagyok kiírva :o) De valószínű hamarabb érkezik a kislányunk.
Sok boldogságot Nektek!
(A piknik jó ötlet, remélem jó idő lesz, és akkor talán elmehetünk valamerre pár órára romantikázni az én egyetlen gyönyörű férjemmel :o) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!