Mivel lepjem meg a férjem első házassági évfordulónk alkalmából?
Menjetek el kikapcsolódni valahová, az mindig beválik vagy keress régi közös képeket rólatok és csinálhatsz egy albumot is az első közös évetekről.
OFF: én egy babával leptem meg a férjem az évfordulónkon. :-)
Kedves utolso en is hasonloan fogom meglepni a paromat, tavaly aug 23.-an volt az eskuvonk, es iden aug 21.-re vagyunk kiirva, mar csak az a kerdes en mit kapok tole
:-).
Amugy en egy angliai koruttal keszultem volna, mivel nem jutottunk el naszutra sem...de igy marad jovore.
36+6 heteske
Bármilyen drága ajándékként kiegészítésnek:
Írd rá cetlikre: 1 órás teljes masszázs, teljes orális kényeztetés, egy /viszonylag/ szabad este a haverokkal, azt nézzük a tvn, amit te szeretnél.. STB STB az igényeit te ismered. Ezeket persze nálad tudja beváltani. Szépen összehajtogatod, kitalálsz vlm tartót a lapocskáknak és díszcsomagolásban átadod. :-D
köszönök szépen minden választ.
A babát nem tudom ajándékozni, mivel még nem dolgozunk rajta, de bedobok vmi mást. Köszi szápen, kedvese és ötletesek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!