Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdeklem? 19/l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem? 19/l (Többi lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy fiúval neten, találkoztunk is, de nem éreztem igazán randinak a dolgot. (Elég félénk vagyok.)Utána biztos voltam benne, hogy nem jövök be neki. Viszont néha ír nekem egy-egy üzenetet. Aztán hiába válaszolok, egyszavas reakciókat kapok. Akkor most mi van?

2012. nov. 17. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem nem igazán. Régen én is mindenfélét belemagyaráztam az ilyesmibe, hogy biztos csak félénk, szűkszavú..stb, de aztán megértettem, hogyha egy pasit érdeklek, akkor azt egyértelműen kimutatja. Ha érdekelnéd ezt a pasit úgy igazán, akkor már rég felhívott volna és új találkozót kért volna. Annyit megtehetsz, hogy rákérdezel, hányadán is álltok, de én nem nagyon kepesztenék utána.
2012. nov. 17. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor minek ír? Unatkozik? Vagy mi?:(
2012. nov. 17. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Miket ír?
2012. nov. 17. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se nagyon éld bele magad, ha tényleg érdekelnéd akkor már kért volna egy következő randit. Nekem 1 hónapja volt az első randim ezzel a sráccal akivel találkozgatok, de még haza sem értem a randiról, de már kaptam az üzenetet, hogy mikor találkozunk legközelebb...lehet csak unatkozik vagy havernak akar. Szerintem is az a legtisztább ha rákérdezel, hogy hányadán álltok.
2012. nov. 17. 13:52
 5/5 A kérdező kommentje:

13:11: szimpla dolgokat, amikkel az ember egy beszélgetést el szokott kezdeni

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!