Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos a problémám a kővetkező: A párom és én lassan 14 hónapja együtt vagyunk! A kapcsolatunk első féléve mint a mesékben de a lánykérés óta megváltozott! Mi lehet a baj vele?
Elmult a kemia! Nyilvan nem sok kapcsolata volt elotted, hogy rajojjon ez nem igy megy, s nem szabad tobbet igerni mint amit be is tud majd tartani a jovoben. Mi ferfiak sokkal jobban felunk az elkotelezettsegtol mint a nok. Nem akarlak elkeseriteni de ez az igazi enje. Par honap utan lanykeresnek nem latom ertelmet..
De azert remelem igy is mukodni fog minden!
Fiatalok vagyok még ehhez. Könnyen lehet, hogy nyomás volt rajta, hogy ennyi idő után megkérje a kezedet. Magyarán nem volt őszinte, nem ő akarta ez igazából. Most éppen ezt próbálja a tudtodra adni.
Én jártam már úgy, hogy OK, 2-3 év után már tényleg illik megkérni a kezét. Újabb 2-3 után meg illik megházasodni. Csak ennek az a vége, hogy 5-10 után meg szokás elválni.
14 hónap az alig több mint egy év. Kicsit elkapkodta a lánykérést. Meg hát túl fiatal is hozzá és a fiúk úgyis későnérők.
Én leülnék vele beszélgetni, de úgy komolyan. Valószínű, hogy megijedt. Visszaadnám a gyűrűt, mert látszik rajta, hogy nem igazán érzi ennek a terhét, még nem nőtt fel a feladathoz. Persze ez nem egyenlő a szakítással, járjatok úgy mint régen, csak egy fokkal visszaléptek. Igaz sz.ar dolog, de talán így megmenthető. Találjatok ki programokat, persze mehessen el a haverokkal is, de veled is menjen el sütizni vagy sétálni vagy korizni, moziba, filmezzetek, főzzetek meg millió egy dolgot lehet közösen csinálni, de akár a környékbeli programokra is mehettek együtt. Kreatívnak kell lenni, ha már ő nem tud. Meg kell beszélni mindent és új alapokra helyezni ezt az egészet. Be kell látni, hogy korai volt a lánykérés, de nem visszavonhatatlan, és ha idővel tényleg komolyan gondolja, csak akkor kérje meg a kezed.
Szóval te meghozol egy áldozatot a javára (tehermentesíted), mert te látnod ez így nem működik, ha viszont ő továbbra sem tesz a kapcsolatért, akkor már komolyabb bajok vannak és nem biztos, hogy így van értelme folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!