Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 19 éves, és előttem nem volt senkije. Több mint 1 éve együtt vagyunk. Attol félek, hogy meg fog csalni, puszta kíváncsiságból, hogy milyen lehet más lánnyal. Szerintetek jót tenne ha tartanánk egy kis szünetet amikor azt csinál amit akar?
ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd.
csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.
Ne haragudj meg érte, de Te nem vagy normális, hogy el próbálod cseszni azt, ami jelenleg jó.
Mi lesz, ha azt fogja hinni, hogy azért dobod el "kis időre", mert már nem szereted igazán? Becsajozik nagy nehezen, majd lelép a másikkal, aki nem gondolkozik ilyeneken. Merthogy erre is van esély. Mérlegelj!
Ez az ötlet egy kissé egoistának tűnik, ráadásul nem veszed figyelembe a pasid érzéseit.
Gondold el, valószínűleg ő is szeret téged. Ha felajánlod ezt neki, akkor élsz azzal a sztereotípiával, miszerint a pasinak csak szex kell. Nyilván ezen elkezd gondolkozni (hacsak nem beszélitek át alaposan.) Ha meg téged szeret, akkor nem fogja kihasználni ezt a szabadságot sem.
(Ha nekem ajánlaná fel ezt a barátnőm, akkor visszautasítanám, bár nekem is ő az első, nem volt rajta kívül szexuális kapcsolatom senkivel. Szünet így, szünet úgy, ha csak rá vágyok, akkor nem fekszem le mással.)
Ha én lennék a pasid, kiröhögnélek emiatt, és talán ki is dobnálak. mi az hogy "szünet2 egy párkapcsolatban. Ez nem film, amit megállítok ha ki kell mennem wc-re.
Ha meg megcsal a "szünet" alatt, akkro mit csinálsz? Visszatekered? Vagy el tudod viselni hogy félredugott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!