Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogyha szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha szerelmet vallok egy csajnak, onnantól kezdve nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Nem romantikus csöpögésre kell gondolni, csak úgy szépen felvezetem neki. Volt egy lány, akibe nagyon bele voltam zúgva, csomót beszéltünk, ő is kedvelt, meg minden. Múltkor vettem egy levegőt, megpusziltam, elmondtam neki, mit imádok benne, megkérdeztem, hogy részéről is lehetne-e ebből több. Igennel válaszolt, csak azt tette hozzá, hogy még kicsit várna. Azután egy hét múlva jött a "legyünk csak barátok" és azóta úgy viselkedik velem, mint egy hülyével. Nem érdeklem, nem ír rám, ha ráírok, félmondatokban válaszol. Hasonló volt már másik csajjal is.

Nem szeretek töketlenkedni, mert akkor nem lesz semmi a csajból, ezt tudom. De miért baj, ha megmondom, mit szeretnék?

2012. nov. 5. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kéne rögötn bevallani az érzéseidet. Én komolytalannak hittem mindig is azokat akik rögtön szerelmet vallanak. Kezdjetek el járni aztán idővel fel lehet vállalni az érzelmeket. Azt persze meg mondhatod hogy nagyon tetszik és Te el tudnád vele képzelni esetleg komolyabban, aztán persze majd kiderül úgy lesz-e.
2012. nov. 5. 11:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont, hogy járni szerettem volna vele elkezdeni...
2012. nov. 5. 11:48
 3/11 anonim ***** válasza:
de elötte már szerelmet is vallottál ami természetes módon elijeszti a legtöbb embert.
2012. nov. 5. 11:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát onnantól szokott elkezdődni a járás, nem? Vagy akkor szerinted előbb barátok vagyunk, aztán valami érthetetlen okból járni kezdünk, és csak utána derül ki, hogy szeretjük egymást?
2012. nov. 5. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem nem az,hogy előbb barátok(bár előfordul),de ha megismersz valakit nem szabad rögtön szerelmet vallani még ha úgy is érzed!Ez úgy tűnik a másik félnek,hogy te már előre eltervezted a közös jövőt meg mindent,ami nem imponáló!Az emberek megijednek ilyesmitől,mert honnan tudhatná a másik,hogy ez így lesz!Inkább előre véget vet mindennek,mert nem szeretne esetlegesen később megbántani,mert téged egy érzelmesebb embernek gondol,akinek könnyen össze lehet törni a lelki világát!Érted?
2012. nov. 5. 12:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Én csak járást akartam, nem házasságot. Az emberek tudtommal azért kezdenek el járni, mert szerelmesek. Mondhattam volna persze csak annyit is, hogy "akarsz velem járni?", de ez számomra elég komolytalannak hangzik.
2012. nov. 5. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtetszik egy lány, akkor megpróbálom megismerni. "Csak úgy" elhívom ide-oda. Ha néha eljön, akkor sínen vagyok. Lehet, hogy első pillanatban belé szeretek, de valószínűbb, hogy ahogy megismerem, annál inkább elbűvöl (vagy nem).

Ha felkelti az érdeklődésemet és szexuálisan vonz, az még nem szerelem.

Ha a legelején mondanám, hogy szeretem, akkor komolytalanná válnék. Persze biztosítani kell arról, hogy kedvelem és vonzónak találom, de nem szabad választás elé állítani. Ha az elején letámadod egy vallomással, akkor neki is mondania kell valamit, s ez többnyire az lesz, hogy nem.

Ha választás elé állítod, akkor kérsz valamit. Mindig csak adni akarj. Nem biztos, hogy mindig bejön, de semmire sincs garancia. Én mindig azt csináltam, hogy szép lassan tudatosítottam, hogy mit gondolok róla és a kettőnkről. Egy idő után már a lány akart beszélni...

2012. nov. 5. 12:19
 8/11 A kérdező kommentje:

"Ha megtetszik egy lány, akkor megpróbálom megismerni. "Csak úgy" elhívom ide-oda. Ha néha eljön, akkor sínen vagyok. Lehet, hogy első pillanatban belé szeretek, de valószínűbb, hogy ahogy megismerem, annál inkább elbűvöl (vagy nem). "

De értsd meg, pontosan ez történt! Nem azonnal találtam ki. Elhívogattam, láttam, hogy ő is kedvel és pontosan ezt éreztem: hogy minél jobban megismerem, annál jobban elvarázsol.

2012. nov. 5. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
A járás a legtöbb ember szerint a csókkal kezdődik. Én pl sosem voltam rögtön szerelmes senkibe, kellett 1-2 hónbap hozzá. Én ilyen vagyok, de ettől még jártunk, és tetszett de nekem az érzelmek a kötődéssel jöttek. Sokak rögtön azok lesznek de ebben az esetben sem kell rögötn bevallani.
2012. nov. 5. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:

"De értsd meg, pontosan ez történt! Nem azonnal találtam ki. Elhívogattam, láttam, hogy ő is kedvel és pontosan ezt éreztem: hogy minél jobban megismerem, annál jobban elvarázsol."

Te meg értsd meg, hogy akkor is elkapkodtad. Az igazat megvallva, sosem kérdeztem meg a lánytól, hogy járunk-e. Egyszer csak észrevette, hogy már járunk.

2012. nov. 6. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!