Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan és mennyi idő alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan és mennyi idő alatt tudtatok kiverni a fejetekből egy reménytelen szerelmet? Adjatok tanácsot légyszi!

Figyelt kérdés

Minden eshetőséget átgondoltam már, minden variációt végig zongoráztam már fejben és most eljutottam odáig, hogy az egyetlen megoldás, h elfelejtem vhogy, de egyelőre nagyon nem megy..Ti ezt hogy csináljátok/csináltátok??

Gondolkodtam már azon is, h "kutyaharapást szőrivel" de egész egyszerűen nem érdekel más pasi, csak őrá tudok gondolni egyelőre.:(

2012. nov. 2. 23:02
 1/8 panini ***** válasza:
Foglald el magad! Sportolj, olvass, tanulj, kirándulj, barátnőzz!!
2012. nov. 2. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
NE ADD FEL! Tényleg. A remény hal meg utoljára. Csak nem akarod eléggé, mert ha eléggé akarod, ehhez át is kell érezned, akkorr tuti lesz valami kis dolog egy kis szikra. Sok sikert, és ne add fel!
2012. nov. 2. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 1-2 hónap alatt mindig sikerült kiheverni. Elfoglaltam magam mással és máris kevesebbet járt az agyam.
2012. nov. 2. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem úgy egy év alatt sikerült, úgy hogy ez idő alatt nem láttam. Aztán kb. két évre rá megláttam az utcán, és megint a torkomban dobogott a szívem, előjöttek a régi érzések, de, azt hiszem, ez csak afféle visszaemlékezés volt "azokra az időkre", nem tartott tovább néhány napnál. Idővel majd jön valaki más, és fokozatosan elfelejted, hidd el :)
2012. nov. 2. 23:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-es válaszoló ari vagy, h biztatsz, az a baj, h még én is efelé hajlok, pedig tudom, h nem kéne...

Elég messze lakunk egymástól, meg ezenkívül is van még pár apróság...

2012. nov. 2. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már 3 éve reménykedem, de idáig semmi, és valószínűleg nem is lesz:(
2012. nov. 3. 00:51
 7/8 A kérdező kommentje:

3 éve?? Nem semmi. Én még "csak" 1,5 évnél tartok.

Figyelj már és közben azért volt barátod/nőd? Mert nekem lett, de pont emiatt ne tudom őt 100%-ig szeretni és van is emiatt rendesen lelkifurdim..

2012. nov. 3. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, volt barátnőm nem is egy. Mindig úgy voltam vele, hogy talán majd ő segít feledtetni, de rájöttem hogy nem. Azóta leálltam a csajozással, nem érdemlik meg, hogy egy hónap után otthagyjam őket egy "bocs, de mégsem te vagy az, akit keresek" szöveggel. Elég furcsa így egyedül, mert mielőtt megismertem ezt a lányt, kb hetente váltogattam a barátnőimet.
2012. nov. 3. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!