Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lány találhat magának párt? Vagy reménytelen?
22 éves lány vagyok, visszahúzódó, szerény, félénk... Nem járok bulizni. Nyilván a normális srácokat nem is buliban lehetne megismerni. De mégis így hogy fog rámtalálni a szerelem?
Szeretnék már normális pasit találni magamnak, de eddig csak olyanok találtak meg akik nem voltak egyáltalán szimpatikusak...
(Nem azért nincs pasim, mert bányarém vagyok, igaz plázacica sem vagyok, csak egy átlagos lány.)
Ja és magas vagyok, tehát ez méginkább leszűkíti a lehetőségeket...
Vannak hozzám hasonló lányok akik találtak maguknak egy rendes pasit, és leírnák a tapasztalatukat, hogy hogyan jöttek össze stb...
Van egy olyan érzésem, hogy fogsz kapni néhány privát üzenetet olyan fiúktól, akik szívesen megismerkednének veled.
Amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak, mivel vannak/voltak még ilyen lányok, és ők találtak párt, neked is van esélyed.
23 éves vagyok, és a leírtak alapján ugyanilyen vagyok, mint te. Külsőre átlagos (viszonylag magas), a belső tulajdonságaimat pedig kevesen ismerik, mert visszahúzódó, szerény, félénk vagyok.
Én mindig az interneten tudtam könnyebben megnyílni mások előtt, bár pl. társkeresőre soha nem regisztráltam. Mégis a neten találtam meg a páromat. Egyikünk sem társat keresett, csak egy fórumon "botlottunk" egymásba, mert azonos érdeklődési kör miatt mindketten azt a fórumot látogattuk. Zenéről van szó amúgy. Eleinte csak ott, a fórumon folytattunk eszmecseréket a zenéről, már akkor feltűnt, mennyire hasonlóan gondolkozunk sok dologban. Aztán írt nekem egy privát üzenetet, megkérdezte, megadnám-e az msn címemet, mert ő szívesen beszélgetne velem hosszabban, de ne a nyilvános fórumot untassuk vele. :)
Sokat beszélgettünk msn-en is, egyre több témáról, egyre személyesebben. De ekkor még azt se tudtuk, hogy néz ki a másik, még egy képet se láttunk, hiszen továbbra se a kapcsolat volt a cél. Kb 3 hónap intenzív chatelés után láttunk egymásról képet, két héttel később találkoztunk egy koncerten, a 3. találkozásnál mondhatjuk azt, hogy összejöttünk. :)
Ennek már majdnem 3 éve. Ő az első barátom, még mindig tart a kapcsolatunk, nemsokára összeköltözünk.
Hozzátenném: Ő nagyon más, mint én. Rengeteg dologban egyezik a véleményünk, azonosak a céljaink az életben, stb, de sok tulajdonságban különbözünk. Én visszahúzódó vagyok, ő beszédes, társasági ember, szeret a középpontban lenni, nagyon sok ismerőse van. Ennek ellenére élvezi a csendes, kettesben töltött, filmezős estéket is. Ő műszaki beállítottságú, én az irodalmat, művészeteket szeretem inkább.
És hogy a külső miatt ne aggódj: én is átlagosnak tartom magam, persze a barátom győzköd, hogy milyen jó csaj vagyok. :) De nem sminkelek, a hajam sima, egyszerű barna hosszú, általában copfban... Az alakom is átlagos, az öltözködésem is. Ő viszont tényleg "jó pasi" - nagyon sok lánynak tetszik, egyetemen őt jelölték "bálkirálynak" (csak ő lemondott erről :D), stb.. De neki mégis én kellek, már 3 éve, pedig előttem több barátnője is volt már, akikre sokkal előbb mondaná az ember, hogy "jó csaj".
Kívülről szerintem sokan csodálkoznak, hogy mi együtt vagyunk, de nagyon jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, talán félévente egyszer kapunk össze valamin, de hamar megbeszéljük.
Szóval nálunk szerintem az volt a siker kulcsa, hogy az elején rengeteget beszélgettünk (igaz, neten), akkor, amikor még nem is gondoltunk arra, hogy kapcsolat lehet ebből. A belső tulajdonságaink kerültek előtérbe, hiszen képet csak később láttunk a másikról. A személyes találkozóknál pedig kiderült, hogy tényleg nagyon jól megvagyunk... :)
23/L
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó hasznos volt a történeted számomra, köszönöm, hogy leírtad! Örülök, hogy boldogok vagytok :)
178 cm, de nem a magasságon von a fő hangsúly a kérdésemben!
Nyugi, csak kérdeztem! Hozzám képest alacsony vagy, mert Én 202cm vagyok! :) Csak ezért kérdeztem!
Szép napot! :)
19/F
Merre laksz és mit fogsz dolgozni?
munkája során az ember sok mindenkit megismer, azok közül is kikerülhet a szerencsés. Persze ha nem valami antiszoc helyen dolgozol, munkatársak nélkül.
178 az nem sok. Fiúk között átlagos kb ez a magasság, a lényeg hogy ne 2 fejjel legyen magasabb a lány...
A magasabb lányok amúgy is komolyabbak, elegánsabb, ez sok mindenkinek bejön, főleg ha úgy is öltözködnek ami jól áll nekik (ez nagyon változó, nemcsak a testmagasságról, hanem az egyéb külső adottságokról van szó).
Sok fiú szintén nem jár bulikba, szóval emiatt ne aggódj, sok mindenkinek a nyugisabb élet jön be. Az ilyen nyugodtabb fiúk szeretik pl ha egy lány kezdeményezi a beszélgetést/beszélgetéseket (persze nem szabad túlságosan nyomulni, csak kezdeményezésről beszélek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!