Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen lány találhat magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lány találhat magának párt? Vagy reménytelen?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, visszahúzódó, szerény, félénk... Nem járok bulizni. Nyilván a normális srácokat nem is buliban lehetne megismerni. De mégis így hogy fog rámtalálni a szerelem?

Szeretnék már normális pasit találni magamnak, de eddig csak olyanok találtak meg akik nem voltak egyáltalán szimpatikusak...

(Nem azért nincs pasim, mert bányarém vagyok, igaz plázacica sem vagyok, csak egy átlagos lány.)

Ja és magas vagyok, tehát ez méginkább leszűkíti a lehetőségeket...

Vannak hozzám hasonló lányok akik találtak maguknak egy rendes pasit, és leírnák a tapasztalatukat, hogy hogyan jöttek össze stb...

2012. okt. 17. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem járok bulizni, mert idegesít a sok részeg, főleg a 14-15 éves kis p*csák. Meg eleve ott nem is lehet normálisan ismerkedni :/

hol laksz?

2012. okt. 17. 20:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Vas megyében lakom.
2012. okt. 17. 21:29
 13/16 anonim válasza:
Szerintem sok srác örülne egy olyan lánynak mint te
2012. dec. 15. 13:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy vannak, de hol fogok találni egyet? :D

Olyan lehetetlennek tűnik ...

2012. dec. 15. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Például itt is találhatsz. Ismerkedj meg valakivel és majd lesz ami lesz.

Mondjuk velem ne mivel Egerből nehéz lenne lemenni Vas megyébe :)

2012. dec. 17. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:
igazából a magasság nem lányeg. az én öreganyám is nagyobb, mint öregapám. Kedves kérdező, azt tudnám neked javasolni, hogy gondold végig, hogy te milyen vagy, és te hol kezdenéd az ismerkedést, majd menj oda. a Hasonló kaliberű ( gondokozású) emberek, mint te, nagy valószínűséggel ott is vannak. ha szép vagy és valaki felfigyel rád, ígyis-úgyis lesz rád jelentkező. Az már a te dolgod, ill. más kérdés, hogy ki jön be neked. Azért.. gondold át, mivan, ha az illető nem egy Ronaldinho, hanem csúnya, de mi van, ha ő tiszta szívből tud szeretni? ^^ [ mindenkinek add meg az esélyt. Nem mondom, hogy rögtön az elsőre bólints rá, de azért nahh :D ]
2013. ápr. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!