Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz párt találni manapság? Vannak még normális, értelmes és egyben hűséges lányok?
Sokat csalódtam a mai lányokban, így már nem is merek kezdeményezni, ismerkedni, de egyedül sem jó. Szeretnék szeretni és viszont szeretet kapni. Ölelésre, csókokra és együtt töltött kellemes órákra vágyom.
Már az igényeimet is leadtam, egyedül a túlsúlyos lányok nem az eseteim sajnos.
Nekem mindig azt mondogatták ( nem csak a család), hogy egy okos, csinos, szerény, megbízható, érdekes és szeretetre méltó lány vagyok. Jártam társaságba, nyitott voltam, beszélgettem, megpróbáltam a legjobb formámat kihozni a társaságban, dehogy soha nem kellettem senkinek az is biztos. Mindenki csodálkozik és sajnálkozik csak én ezzel nem lettem kisegítve, hogy sajnálnak.
A válaszom az, hogy igen, vannak olyan lányok, csak a pasik valahogy direkt nem akarják észrevenni őket... ahogy elnéztem még viszonylag normálisabb pasiknak is a könnyebben kapható, úgymond népszerűbb csaj kell.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!