Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remenytelen szerelem?!
Regota vagyok szerelmes egy lanyba, de o semmi erdeklodest nem mutat irantam.
Ugy erzem lassan egy olyan erzes lesz bennem iranta mintha kevesebbet erne a szememben.Kezdem ugy erezni, hogy mar olyan sokat vartam ra es annyit szenvedtem miatta, hogy ha most belemszeretne mar nem is kellene.Ez normalis erzes?Azt jelenti, hogy lassan elfelejtem?
Barátok vagytok valamennyire? Szoktatok azért néha beszélni, vagy csak távolról figyeled?
Ha beszéltek, akkor legyél vele nagyon kedves, annyira, amennyire senkivel sem vagy, és jelezd neki, hogy így érzel.
Ha nem beszéltek, muszáj leszel odamenni hozzá és azt tenni, amit az feljebb írtam.
Akkor nincs gond, beszélgess vele minél többet, mondd el neki, hogy hogy érzel. Nincs reménytelen szerelem.:) Hány évesek vagytok?
4. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!