Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Reménytelen szerelem" - de nem az én részemről. Kellene valamit tennem?
Van egy fiú, aki szerelmes belém, de látom rajta, hogy "szenved", mintha tudná mit gondolok erről. Én nem tudnék vele járni, sok minden nem tetszik benne (belső tulajdonságokra gondolok főleg), de valamilyen szinten mégis vonzódom hozzá. Rajta viszont látom, hogy boldogtalan így, sokszor látom, hogy elérzékenyül. De tényleg, nagyon érzelmes srác, és megsajnáltam. Már azon gondolkodtam, hogy beszélek vele és rá kérdezek mi van... Nem tudom mit tegyek. Valami ötlet?
17/L
legyél vele egyenes. Ha nem akarsz vele járni, akkor ezt mondd meg neki egyenesen, hogy ne reménykedjen. Persze csak abban az esetben, ha ő rákérdezett nálad a dologra. Ha nem szólt neked semmit, akkor szerintem nincs mit tenned.
37 ffi
Persze, fontos, hogy tegyél valamit az ügy érdekében.
Nem tudom, te hogyan viselkedsz, az a legrosszabb, mikor a lány struccként viselkedik, tehát fejét a homokba dugja, de ez egy érdekes sztori.
Írj a fiúról is, ha megismerem a személyiségét, akkor megmondhatom hogyan mondd el neki mit érzel.
Előző vagyok, milyen téren vonzódsz hozzá?
Fejtsd ki jobban a történetet, kerek perec írj le mindent, akkor tudok választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!