Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Reménytelen szerelem" - de nem az én részemről. Kellene valamit tennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki szerelmes belém, de látom rajta, hogy "szenved", mintha tudná mit gondolok erről. Én nem tudnék vele járni, sok minden nem tetszik benne (belső tulajdonságokra gondolok főleg), de valamilyen szinten mégis vonzódom hozzá. Rajta viszont látom, hogy boldogtalan így, sokszor látom, hogy elérzékenyül. De tényleg, nagyon érzelmes srác, és megsajnáltam. Már azon gondolkodtam, hogy beszélek vele és rá kérdezek mi van... Nem tudom mit tegyek. Valami ötlet?
17/L
2012. ápr. 13. 21:21
11/11 ZakuroSenshi válasza:
Ha nem szereted a srácot akkor szerintem ne járj vele. Lehet hogy kegyetlennek tűnik, de ez van. Önmagaddal tolsz ki ha ezt teszed. De ha teccik csak minimális mértékben is akkor adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!