Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek miért időbe mérik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért időbe mérik a szerelmet?

Figyelt kérdés

pl: fúúú de fáj, mert két év után otthagyott

és? azért nagy szám mert két év vagy 4 év????????

ha valaki két hét alatt több érzelmet hozott ki, mint más 4 év alatt

2012. okt. 23. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mibe mérjék?
2012. okt. 23. 09:11
 2/11 anonim ***** válasza:
most jobb lenne kilóba?
2012. okt. 23. 09:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezzel nem is a szerelmet mérik, hanem a párkapcsolat hosszát... -.-

Olyat még sosem hallottam, hogy a 'Géza engem jobban szeretett, mint téged, mert engem 2 év után hagyott ott, téged meg másfél éven belül'!

2012. okt. 23. 09:23
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Találkozások számában? A ténylegesen együtt töltött órák?

Akkor bajban lennék... 19 év házasság után egyiket sem tudnám meghatározni...

Azért azon meglepődnék, ha valakinél 2 hét alatt több érzelem jönne ki, mint másnál 4 év alatt... ha ezt mondod, akkor soha nem volt még több éves kapcsolatod.

Az állításod csak akkor lehet igaz, ha a 4 éves kapcsolat csak érdekkapcsolat. Akkor viszont nem szabad összehasonlítani!

2012. okt. 23. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert tudják,hogy hány évig járnak együtt ,vagy mennyi idejig házasok
2012. okt. 23. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Tudom, miről beszélsz...

Nekem is volt egy olyan 2 hetes kapcsolatom, ami akkora nyomot hagyott, hogy 4 és fél év után is fáj, és folyton eszembe jut... (Pedig bőven komoly kapcsolatban élek azóta is, meg előtte is így volt.)

Ezt csak az tudja megérteni, aki a saját bőrén tapasztalta...

24N

2012. okt. 23. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:

köbméterben vagy egy picit nehéz lenne.

hogy tudsz ilyen hülyeséget kérdezni?

2012. okt. 23. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Talán mert ennyi idő után (több év) két ember már összeköltözik, átmennek dolgokon együtt, idomulnak egymáshoz. Ha a párom most (7 év után) elhagyna, teljesen megváltozna az életem, új helyre költöznék, másképp telne a napom, nem mellette ébrednék, nem főznék, nem lenne kit hazavárnom. Az előző barátaim esetében (akikkel nem költöztem össze) csupán annyi volt a változás, hogy nem írtam neki sms-t, nem beszéltünk telefonon, és nem vele találkoztam, hanem a barátnőmmel.

Szerintem itt a különbség. Hogy az idő elteltével mennyire lesz a párod az életed része.

2012. okt. 23. 11:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval. Két hét után is kiválthat belőled valaki komoly érzelmeket, de ő igazán még nem az életed része. Nem szoktatok össze, nem tanultad meg elfogadni és kezelni a hibáival együtt a mindennapokban, nem szoktál hozzá a kis rigolyáihoz, stb. A legutóbbi tartósnak mondható kapcsolatom után elkezdtem főzni és már félig kész volt a kaja, mire el gondolkodtam azon, hogy én mi a szarért ezt főzöm, amikor nem is szeretem igazán... Az exem kedvence volt. Szimpla megszokásból álltam neki. Ezek azok, amik még fájdalmasabbá teszik azt, hogy már nincs mellettem, nem mellette ébredek, nem kell kerülgetni reggel a fürdőben, nem horkol már a fülembe, nincs kit hazavárnom vacsira. Amikor az emberre évek után rázúdul a magány, az azért elég nehéz, míg azért 2 hét alatt ha érzelmek vannak is, azért nem ilyen "éles" ebből a szempontból a különbség. Előtte is egyedül készülődtél otthon és utána is, előtte is magadra főztél a két hetet leszámítva és utána is...
2012. okt. 23. 12:14
 10/11 A kérdező kommentje:
én azt akarom kifejezni, hogy ez nem mérvadó, hogy x év x hónap
2012. okt. 23. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!