Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszik komolyan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik komolyan az emberek a fiatalok szerelmét?

Figyelt kérdés

Szánalmas, hogy azt gondolják, hogy úgy is vége lesz, meg, hogy csak beképzelik. Két párt is ismerek akik fiatalon jöttek össze, volt idejük megismerni egymást azóta is olyanok, mint a kapcsolatuk elején. Akik meg 1 év után gyereket csinálnak csak mert már öregek azoknak nagyobb esély van arra hogy szétmenjenek, pluszba még egy ember életét is elcsesszék.

Mintha tovább tartanának azok a kapcsolatok akik idősebb korban jöttek össze..

2010. márc. 15. 15:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
59%

Egyet értek.

18 éves lány,3 éves kapcsolatban

2010. márc. 15. 15:53
 2/28 anonim ***** válasza:
45%
azért drágám mert 20-22 éves korodig a személyiséged keményen fejlődik és gyorsan változik és mert statisztikai alapon kimutatott dolog, hogy például a fiatal korban kötött házasságok sokkal nagyobb része végződik válással mint az idősebb korban kötötteké. egyszerűen míg fiatal az ember, könnyen vált a dolgok közt sokszor egyik pillanatról a másikra. mert így működünk.
2010. márc. 15. 15:59
 3/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a drágád! Statisztikáról meg annyit, hogy amit számolnak és visszanézik a valóságból szett adatokkal akkor már nem jó...

Személyiség 20 felett is változhat...

2010. márc. 15. 16:05
 4/28 A kérdező kommentje:
20 felett is sok kapcsolat szétmegy. Pluszban akkor már bele vannak kérgesedve a lélekbe a csalódások, a reménytelen szerelmek, kevesebb a türelem egymással szemben, jobban inkább a szexre megy a dolog..
2010. márc. 15. 16:08
 5/28 anonim ***** válasza:
Én már hallottam EGY olyanról, hogy 13-14 éves korukban összejöttek és együtt maradtak. De mindez mellett sok-sok száz kapcsolatról tudok, amelyek szétmentek. Szóval erre apellálni elég nagy blődség, kb mintha valaki arra építene, hogy megnyeri a lottót.
2010. márc. 15. 16:29
 6/28 A kérdező kommentje:
Akkor semmi értelme az életnek. Ennyiből nyugodtan lehetne össze vissza baszni.
2010. márc. 15. 16:41
 7/28 anonim ***** válasza:
15:59-es vagyok, attól mert te 16 éves lázadó vagy aki dühbe gurul mert gyereknek nézik(mivel az is), attól még az az igazság amit leírtam. majd 20 fölött rájössz.
2010. márc. 15. 16:55
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se helyes, hogy az emberek nem veszik komolyan, ha valakik fiatalon egymásra találnak, de ott van a pakliban, hogy szétmehetnek, ez tény és való. Illetve, hogy másképp értékel az ember dolgokat, tizenévesen, mint huszonévesen. Az, hogy sokáig együtt vannak, mielőtt, összeköltöznének, családot alapítanának, tényleg pozítivum, viszont benne van a veszély a pakliban, hogy pont emiatt ég ki a kapcsolat, mert túl fiatalon találkoznak, túl hamar lekötik magukat... Mindenesetre még mindig ez a jobbik eset, mint amikor írod, hogy valakik 30 évesen összejönnek, és 1 év múlva gyerekük lesz, ez tényleg nem helyes döntés, meg kell ismerni a másikat rendesen, pár hónap erre nem elég.

Az én véleményem az, hogy minden kapcsolatot, kortól, hosszúságától függetlenül komolyan kell venni, hiszen csak így lehet belőle valami. Viszont nem szabad az embernek naivnak lenni, vagy elbíznia magát, mint ahogy te teszed, kedves kérdező

2010. márc. 15. 16:56
 9/28 A kérdező kommentje:
18 vagyok, csak elég gáz hogy ha találok valakit akkor sokak szerint úgyis vége lesz, mert még nem volt kapcsolatom. Akkor nem tudom minek vártam ennyit... :"(
2010. márc. 15. 17:06
 10/28 anonim ***** válasza:
18/f Engem is idegesít, hogy csak azért, mert az első kapcsolatomban vagyok (fél éve lassan), mindenki úgy kezeli, mint valami átmeneti állapotot (rokonok és barátok is), pedig simán lehet, hogy életünk végéig együtt maradunk. Nem mondom, hogy biztos, de az esély abszolút megvan rá, mégis mindenki úgy tesz, mintha 100%-osan halálra lenne ítélve ez a szerelem. Zavaró és bántó ez a lenézés.
2010. márc. 15. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!