Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszik komolyan az emberek a fiatalok szerelmét?
Szánalmas, hogy azt gondolják, hogy úgy is vége lesz, meg, hogy csak beképzelik. Két párt is ismerek akik fiatalon jöttek össze, volt idejük megismerni egymást azóta is olyanok, mint a kapcsolatuk elején. Akik meg 1 év után gyereket csinálnak csak mert már öregek azoknak nagyobb esély van arra hogy szétmenjenek, pluszba még egy ember életét is elcsesszék.
Mintha tovább tartanának azok a kapcsolatok akik idősebb korban jöttek össze..
Egyet értek.
18 éves lány,3 éves kapcsolatban
Nem vagyok a drágád! Statisztikáról meg annyit, hogy amit számolnak és visszanézik a valóságból szett adatokkal akkor már nem jó...
Személyiség 20 felett is változhat...
Szerintem se helyes, hogy az emberek nem veszik komolyan, ha valakik fiatalon egymásra találnak, de ott van a pakliban, hogy szétmehetnek, ez tény és való. Illetve, hogy másképp értékel az ember dolgokat, tizenévesen, mint huszonévesen. Az, hogy sokáig együtt vannak, mielőtt, összeköltöznének, családot alapítanának, tényleg pozítivum, viszont benne van a veszély a pakliban, hogy pont emiatt ég ki a kapcsolat, mert túl fiatalon találkoznak, túl hamar lekötik magukat... Mindenesetre még mindig ez a jobbik eset, mint amikor írod, hogy valakik 30 évesen összejönnek, és 1 év múlva gyerekük lesz, ez tényleg nem helyes döntés, meg kell ismerni a másikat rendesen, pár hónap erre nem elég.
Az én véleményem az, hogy minden kapcsolatot, kortól, hosszúságától függetlenül komolyan kell venni, hiszen csak így lehet belőle valami. Viszont nem szabad az embernek naivnak lenni, vagy elbíznia magát, mint ahogy te teszed, kedves kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!