Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire felelőtlenek a mai fiatalok?
annyira elfajzott lett ez a mai világ azon belül magyarország, hogy hagyni kell az egészet....nincs értelme filozgatni ezeken.
ők ribancok és kész.
a szüleik pedig nem foglalkoznak ezzel.
Vannak olyan szülők, akikkel lehetetlen ilyen dolgokról beszélgetni.
(Az enyém nem ilyen, szerencsére, én mindent meg tudok beszélni anyával, de sajnos sok szülővel lehetetlen.)
Szerintem meg lehet érteni azokat, akik inkább nem vállalják fel a problémájukat, hanem anonimként kérnek segítséget.
tudod nem mindenkinek olyanok a szülei...és ezér egyszerűbb és kevésbé kínos, ha itt teszik fel.
különben meg szerintem inkább aggódjanak, és kérdezzenek, minthogy lesz*rják az egészet aztán, mint régen, 17 évesen 12 gyerekkel legyenek a nyomorba, utána siránkoznak, hogy nincs pénzük.
Igen a mai fiatalság zűrös ez van!
De mi az hogy "Miért kell ide,ország világ elé kirakni a magánéleted zűrös korszakát?" ország világ ugyan már ha ennyire publikus az oldal mond meg a nevemet ! HA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!