Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves 20-23 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 20-23 év közötti egyedülálló fiatalok! Mit tesztek azért, hogy ez az állapot megváltozzon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit. Antiszociális szobalakó vagyok.
2011. aug. 8. 19:17
 2/24 anonim ***** válasza:

Tekintve h önbizalmam nulla jelenleg, ami egy külső ok miatt van így jelenleg semmit.

Az okot próbálom megszüntetni és utánna majd meglátjuk mi lesz.

22/f

2011. aug. 8. 19:18
 3/24 anonim ***** válasza:
Semmit:) Persze nyitott vagyok a lehetőségekre, de nem erőltetek semmit. Majd lesz ami lesz:)
2011. aug. 8. 19:20
 4/24 anonim ***** válasza:
Semmit sem teszek, hiszen ezért vagyok "egyedül".
2011. aug. 8. 19:22
 5/24 anonim ***** válasza:
Semmit. Jelenleg totál "antiszoc" vagyok, majd ha elkezdődik a suli, megpróbálok majd sok emberrel dumálgatni, megismertetni magam, minél többet megmutatni magamból, hátha valakinek megtetszik. Ennél többet szerintem nem tehetünk, leginkább a szerencsén meg a sorson múlik, hogy találunk-e olyan embert, akivel összeillőek vagyunk.
2011. aug. 8. 19:23
 6/24 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én várom a csodát :)
2011. aug. 8. 19:23
 7/24 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg, nem bezárkózni! Nem félni és ha megsértenek benneteket, nem tönkre menni!
2011. aug. 8. 19:27
 8/24 anonim ***** válasza:
Mit teszek? Próbálok ismerkedni, egyelőre csak neten keresztül. Az utóbbi néhány hétben némileg javult a hangulatom, próbáld meg te is, nekem bevált! :)
2011. aug. 8. 19:31
 9/24 anonim ***** válasza:
Mindent bele!
2011. aug. 8. 19:42
 10/24 A kérdező kommentje:

Netes ismerkedés?? Tegnap este jutottam el arra a pontra, hogy regisztrálok egy társkeresőre, de utána mégsem tettem. Hogy miért? Nem tudom.

A fura az, hogy ezen az oldalon több emberrel is leveleztem, aztán az lett a vége mindegyiknek, hogy jól megnöveltem az önbizalmukat és legutoljára válaszra se méltattak. Erről ennyit. (Félreértés ne essék, egyikkel se azért kezdtem el levelezni, hogy álmaim lovagjai lesznek és akármi lett volna a dologból, én örültem volna, hogy lett volna egy olyan valaki x kilométerrel arrébb, akivel lehet mindenről ,,beszélni".í9

2011. aug. 8. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!