Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes, egyedülálló pasikat, miért nézik melegnek, pláne ha oda se megy a csajhoz?
egyre többen kérdezik persze viccesen, hogy meleg vagyok-e?:D mivel nincs barátnőm, jól meg vagyok egyedül is még, ez miért ok erre?:D
21f
Én is jól nézek ki, nincs barátom, és nagyon nekem sem hiányzik. :D
Rajtam is mindig csodálkoznak, bár nem kérdezték még meg, h leszbikus vagyok-e. :D
Ha máskor ilyet kérdeznek, mondd azt, h miért, az annak számít, ha magamba vagyok szerelmes? És nevesd ki. :D
Tőlem még senki se kérdezte hogy miért nincs barátnőm vagy hogy volt e.
Remélem nem néznek melegnek.
Mert manapság divat lett b$zinak lenni és divat lett a Kormányok és Egyházak részéről is támogatni a b$zikat (lásd márc. 15. beszéd idén, vagy tavalyi Ír népszavazás, vagy Ferenc pápa). De pl. a b$zilobbit Ferenc pápa is ellenzi. Sok nőtársam ennek ellenére fiatalon felkarolja a b$zikat, arra viszont egy szűz, ártatlan b$zi pátyolgató diáklány sem gondol, hogy milyen guszta lehet mikor két férfi análisan csinálja és hogy fájhat az ő patronáltjaik nemesebbik fele néha...
Sajnos ez van, nem kell követni a csordát!
19/L (kapcsolatban egy Férfival)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!