Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyedülálló, az miért érzi azt, hogy rá nincs igény?
Figyelt kérdés
Nálam önbizalom probléma és maga az a tudat, hogy ha menő vagy kb. csak akkor érvényesülsz.
Persze nem általánosítok, mert tisztelet a kivételeknek, akik észreveszik azt is, aki nem a legtrendibb.
Köszönöm a válaszokat.
21/l
2011. aug. 9. 13:23
1/10 anonim válasza:
mert csúf vagy..hanem lennél az akor lenne rád igény
2/10 A kérdező kommentje:
Oh, hát köszi....mindenesedre ha neked már csúfnak számít, ha valaki nem 40 kiló, hanem mondjuk 60, akkor legyen igazad.
2011. aug. 9. 13:27
3/10 anonim válasza:
hmm?Azért 21 évesen már túl kéne lépni ezen a ki a menő ki a nem menő dolgon. Nem megbántani akarlak, de nem kell így kategorizálnod magad, hogy Te nem vagy menő. Kik a menők? A szépek, a lazák, a gazdagok? Kik? Ha a "trendiség" a mérvadó, akkor rossz körökben mozogsz. Egy bizonyos korig szokott ez meghatározó lenni, illetve egyes körökben, pl. azoknál, akik a divatszakmában mozognak. De alaphelyzetben nagyon sekélyes és ostoba közegre utal, ha ez számít.
4/10 anonim válasza:
Én még akkor se lennék "menő", ha azzal érvényesülhetnék... Inkább keresek hozzám hasonlókat :D
5/10 anonim válasza:
Én egyedülálló vagyok,de mégis tudom,hogy van rám igény,mert nem egy ember mozog körülöttem. Saját elhatározásomból vagyok egyedülálló(hosszú kapcsolat vége után vagyok). Attól nem vagyok befordulva,életvidám csaj maradtam,ami bejön a pasiknak. Ha az sugall belőled,hogy megkeseredett nő vagy akkor nem is fognak jelentkezni a férfiak. Légy vidám,legyen kisugárzásod.:)
6/10 anonim válasza:
az elso valaszolo elmehet a pics@ba!
7/10 anonim válasza:
Elsősorban a gátlások miatt.Nem muszáj csúfnak vagy túlsúlyosnak lenni ahhoz,hogy valaki zárkózott legyen.Lehet,hogy valaki szép de ugyanakkor zárkózott és ezért nem illeszkedik be a fiataloknál "felsőbb körnek" számító társaságba.Velem is pont ez a helyzet.Gátlásos vagyok de attól még sok korombeli lány szereti a hozzám hasonlókat mint kinézetre úgy szelemileg is csak a gátlások miatt még sincs sok barátom de még barátnőm sem.
15/f
8/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá, hogy valójában hogy nézel ki, mert igen meglepő dolgok hagyják el a lányok száját néha. Arról panaszkodnak, hogy milyen csúnyák, hogy mivel nem elégedettek magukon, de közben pedig abszolúte semmi baj nincs velük, jól néznek ki. Nem a legtrendibb? Kit érdekel?
9/10 anonim válasza:
Régen inkább önbizalomhiány és gátlások. Ma már inkább csak a tapasztalat diktálja ezt. Nem vagyok már mai gyerek, és ha eddig nem kellettem senkinek, akkor kicsi az esélye, hogy eztán fogok. De azért próbálkozom, nem adtam még fel.
10/10 anonim válasza:
Nem mindenki emiatt egyedül álló, ennek számtalan oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!