Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják ennyire fontosnak az emberek a szerelmet?
a munka se tart ki 1 életen át hallottál már a nyugdíjról? akkor a karrier se életcél ? na most állj le a tartalom nélküli és tárgyi tévedéseket tartalmazó filozofálással kösz.
úgy szocializálják a legtöbb embert h a szerelem jó és kívánatos dolog [és az is] na most ha kívánatos akkor egyértelmű h meg akarod szerezni. ahogy az is h a szerelem nem életcél révén nem ezért küzdesz állandó jelleggel ellenben célnak cél és fontosnak is fontos valamint ha az az élet célod pl h családot alapítasz mondjuk 2 kutyával meg kertes házzal és ezt meg is tartod akkor ebben az életcélban / jövőképben nem kis szerepe van a szerelemnek.
a te aberráltságod már más tészta ha neked huszadlagos akkor tudlak sajnálni de speciel engem távolról sem győztél meg.
Én megérteném és támogatnám, ha neked az lenne az életcélod, hogy a szóvégi K-kat ne cseréld G-re.
Az ember jóra törekszik. A szerelem jó. Az ember szerelemre törekszik. Ennyi.
Mert ez egy nagyon erős, fokozott intenzitású érzelem.
A szeretet más formáiról is így vélekedsz egyébként, vagy csak a szerelemről?
Életcélnak szerintem is túlzás, nekem mindig jött magától, anélkül hogy becéloztam volna. De akárhogy nézem, örülök, hogy részem lehetett/lehet benne. A szeretet minden formáját fontosnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!