Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni az első szerelmet? Itt most nem rólam van szó, hanem a barátnőmről (sajnos), fog valaha engem szeretni annyira, mint a volt barátját?
Értelek. Ha most még nincs is túl rajta (ami sajnos valószínűleg), akkor később tovább fog lépni. Ne add fel! Hidd el nekem, tapasztalatból beszélek.
Ha egyszer valaki szerelmes lesz, abból nagyon nehéz kigyógyulni. Időbe telik. De lesz egy nap, amikor már az a bizonyos férfi iránt már nem érez úgy. El tud múlni (sosem hittem, hogy ezt mondom).
Szerelmes voltam. 1 évig szenvedtem. Borzasztóan. És most teljesen túl vagyok rajta. Persze segített a harag, mert egy szemét kis takonypóc volt:) (de az érzelmeket nem lehet irányítani) Nekem is van egy jó barátom. (a helyzet ugyan az volt, mint nálatok) Borzasztóan szerelmes volt belém. De én a másikat szerettem a szakítás után is reménytelenül. És most, 1 év után jöttem rá, hogy nélküle(barát) nem tudok élni.
Tehát. A türelem, az idő, a kedvességed, hogy mellette vagy és szereted, meghozza a gyümölcsét! Ne add fel! Kitartás! Szorítok nektek! 19/N
Én is sokáig úgy éreztem a szintén 2 éves kapcsolatom után, hogy nekem sosem lesz párom. Én hagytam el az exemet, vagy is én mondtam ki, hogy legyen vége még is a szívem szakadt meg. Úgy éreztem, hogy nem vagyok képes újra felépíteni egy kapcsolatot, hogy nekem már sosem lesz újra nyitott a szívem egy új pasira.
Aztán eltelt 10 hónap minden komolyabb pasi ügy nélkül és valahogy kinyitottam a szememet, rájöttem, hogy igenis vágyom a szeretetre és eljött az az idő, hogy lépjek. Akkor már igyekeztem adni önmagamra, hogy felkeltsem egy bizonyos srác figyelmét és össze is jött. Már lassan egy éve alkotunk egy párt és mindennél jobban szeretem őt! Persze, olykor eszembe jut az exem, mivel azóta sem láttam, nem is beszéltünk, hogy kellemetlenül érintene ha összefutnánk, de igazából nem is tudom miért. Hogy jobb nekem úgy, hogy semmit nem tudok róla, de közben tudom és érzem, hogy nekem már a jelenlegi a párom a mindenem és soha nem mennék vissza a régihez, akkorsem, ha nem lenne senkim!
Szóval ha ő valóban továbblépet, akkor igen, mindig is lesz egy kicsi hely a szívében az exének, mindig is furán fogják érinteni a vele kapcsolatos dolgok, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne téged szeretne teljes szívéből! :)
El nem tudom mondnai mennyire köszönöm :D Felvidítottatok. Igazából az a nagy baj, hogy úgy jöttünk össze, hogy még nem zárta le magában... És nem tudom, hogy azóta sikerült-e neki.
Mit csinálnátok a helyemben? Nagyon szeretnék vele erről beszélni, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá, meg hát ugye félek a választól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!