Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni az első szerelmet? Itt most nem rólam van szó, hanem a barátnőmről (sajnos), fog valaha engem szeretni annyira, mint a volt barátját?
8-as vagyok. Én is ilyen lelkis típus vagyok, mármint hogyha van bennem valami, akkor nem bírom hogy ne mondjam ki, különben én csavarodok be, tehát én minden eshetőségre felkészülve feltenném neki a nagy kérdést. Elmondanám neki egyszerűen, hogy emlékszem amikor ezt és ezt mondta és azóta sem hagy nyugodni, kétségeket ébreszt bennem, stb stb. Aztán jöhet a reakciója.
Én meglépném, ahogy látom más nem.
Tudni kell, hogy én az ex páromat megcsaltam, ezután húztunk ki még néhány hónapot elhidegülve, majd mondtam ki, hogy legyen vége, mert nekem így már nem megy. A jelenlegi párom a kapcsolatunk eleje felé megkért, hogy legyek őszinte, miért mentünk szét, amikor az alapján, amit addig tudott, semmi okunk nem volt rá. Hát én őszintén elmondtam neki, hogy megcsaltam, azt is hogy mennyire. Mint néhány hónappal később kiderült totálisan beparázott, hogy én most őt is meg fogom csalni. Amikor ezt elmondta nekem, mert már nem bírta magában tartani, kicsit kinevettem. :) Életem legnagyobb baklövése volt, hogy azt aki annyira szeretett engem, így megaláztam. Én már nem szerettem őt, de ennek máshogy kellett volna hangot adni és soha nem csalnék meg senkit újra!
Lehet, hogy nálatok is csak egy őszinte beszélgetésre lenne szükség és eloszlana minden kételyed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!