Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet felejteni az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet felejteni az első szerelmet? Itt most nem rólam van szó, hanem a barátnőmről (sajnos), fog valaha engem szeretni annyira, mint a volt barátját?

Figyelt kérdés
Barátságból alakult a mi kapcsolatunk.. míg barátok voltunk, ő elmesélte, hogy szerelmes valakibe. A volt barátjába, akivel 2 évig voltak együtt és a srác dobta. A barátnőm azt mondta, hogy senki mással nem tudja elképzelni, hogy együtt legyen, és hogy örökre ezt a srácot fogja szeretni(nekem ilyet még soha nem mondott). Akkor elhatároztam, hogy biztos nem fogok ezzel a lánnyal összejönni. Aztán eltelt fél év, és most együtt vagyunk. Engem meg megöl a tudat, hogy lehet, hogy még mindig őt szereti... A téma azóta nem jött fel, félek a választól, amit kapnék tőle. Szerintetek van rá esély, hogy továbblépett? Ti mit tennétek a helyemben? Nem merek vele erről beszélni...
2012. aug. 1. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Én is ilyen lelkis típus vagyok, mármint hogyha van bennem valami, akkor nem bírom hogy ne mondjam ki, különben én csavarodok be, tehát én minden eshetőségre felkészülve feltenném neki a nagy kérdést. Elmondanám neki egyszerűen, hogy emlékszem amikor ezt és ezt mondta és azóta sem hagy nyugodni, kétségeket ébreszt bennem, stb stb. Aztán jöhet a reakciója.

Én meglépném, ahogy látom más nem.

Tudni kell, hogy én az ex páromat megcsaltam, ezután húztunk ki még néhány hónapot elhidegülve, majd mondtam ki, hogy legyen vége, mert nekem így már nem megy. A jelenlegi párom a kapcsolatunk eleje felé megkért, hogy legyek őszinte, miért mentünk szét, amikor az alapján, amit addig tudott, semmi okunk nem volt rá. Hát én őszintén elmondtam neki, hogy megcsaltam, azt is hogy mennyire. Mint néhány hónappal később kiderült totálisan beparázott, hogy én most őt is meg fogom csalni. Amikor ezt elmondta nekem, mert már nem bírta magában tartani, kicsit kinevettem. :) Életem legnagyobb baklövése volt, hogy azt aki annyira szeretett engem, így megaláztam. Én már nem szerettem őt, de ennek máshogy kellett volna hangot adni és soha nem csalnék meg senkit újra!

Lehet, hogy nálatok is csak egy őszinte beszélgetésre lenne szükség és eloszlana minden kételyed. :)

2012. aug. 1. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
egyetértek. ez a helyes, de erősnek kell lenned
2012. aug. 1. 15:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, beszélni fogok vele, addig úgyse hagy nyugodni.
2012. aug. 1. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
2 év alatt simán elmúlik, szerelmes lettem az osztálytársamba aki csúnyán átvert nő létére és most is vele ülök egy padba, és az ég világon semmit nem érzek iránta 20/F
2015. máj. 5. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!