Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért azzal mérik az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azzal mérik az emberek két ember szerelmét, hogy az esküvőt mennyire nyilvánosan szervezik, és mennyit hajlandók költeni rá?

Figyelt kérdés
Sokan minden mozzanatot feltesznek a facebookra, valaki blogot vezet róla, valaki mindenkinek minden apró részletet elmond a szervezéssel kapcsolatban, akkor is, ha nem kérdezik tőle. Én ezt nem ítélem el, hiszen mindenki más fajta ember, ő így szereti csináni, én nem. Amúgy sem vagyok egy olyan ember, aki mindnet megosztana a nagy világgal, ezért nem gondolom, hogy ezt meg kellene. Ha kérdezned tőlem, akkor persze nagyon szívesen válaszolok. Azonban nagyon rossz érzés, hogy már többször megkaptam, hogy x biztos jobban szereti a párját, mert olyan nagy igyekezettel szervezi az esküvőt, hogy minden tökéletes legyen és még blogot is vezet róla; de volt olyan is, hogy valaki azt mondta, hogy nem is szeretem igazán a vőlegényemet, mert nem vagyok hajlandó drága ruhát bérelni, inkább vettem egy szerintem gyönyörű és hozzám illő ruhát, igaz nem az idei kollekcióból való, hanem 2-3 éves; de volt, aki azt mondta, hogy nem jósol nekünk nagy jövőt ha még az esküvőt sem vesszük kellően komolyan és képesek vagyunk úgy szervezni, hogy nézzük a költségeket, amikor ez nem a pénzről szól; valaki azzal "vádolt" meg, hogy azért nem intéztem még el pár dolgot, mert nem is akarok házasodni és húzom-halasztom a dolgot és még hosszan folytathatnám. Ezek olyan rosszul esnek nekem. Nagyon szeretjük egymást, sőt igazából lenne pénzünk limuzint bérelni, meg drága ruhát varratni is, de inkább egy közös otthonra gyűjtünk és tartunk egy szép, de nem magamutogató esküvőt.
2012. febr. 9. 09:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
szerintem ezekkel nem kell foglalkoznod. úgy csináld, ahogy nektek jo. kit érdekel, h ez kinek tetszik és kinek nem? én ebbôl nem csinálnék gondot. plusz az én értékrendembe inkább fér bele a te nézôpontod mint a másik oldal. így ha nekem jônne vki ezekkel a szôvegekkel, ki is rôhôgném. utálom a rongyrázást és az olyen embereket is...
2012. febr. 9. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
még az jutott eszembe, h akkor én is igazán hanyag menyasszony vagyok, mert a facebookomra még az sincs kirakva, h kapcsolatban vagyok, nem az, h eljegyezve :)))) ettôl fuggetlenul az aug. végi eskuvônkre kb minden kész :)
2012. febr. 9. 09:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de elég felszínes ismerőseid vannak...

Egyébként szerintem egyszerűen ne mondd el nekik ezeket. "Milyen ruhád lesz?" "Meglepetés, majd meglátod!" és hasonlók. Így nem tudnak mibe belekötni.

2012. febr. 9. 09:22
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Én azt vettem észre, hogy főleg azok az ismerőseim osztanak meg minden egyes pillanatot a párkapcsolatukból a pl. facebookon, akiknek valami gondjuk van. Így akarnak elsiklani felette, vagy nem tudom. Jól van, nem áltílánosítok, de eddig vagy három ilyen"exhbicionista" barátnőm szakított csúnyán.

Ja és igaza van az eslőnek, akkori inkább ne ossz meg semmit az ismerőseiddel...

2012. febr. 9. 09:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocs, szóval igaza van a 09:22 válaszolónak:D
2012. febr. 9. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Szia!Szerintem nagyon jól csinálod.Nekünk szeptemberben lesz az esküvőnk,de csak a testvéreim az ő testvérei és a szüleink lesznek ott.Nem csapunk nagy lagzit,csak olyan meghittet,nekünk az a fontos,h akiket szeretünk ott legyenek.Másnak semmi köze hozzá,h milyen lesz az esküvőnk.Nekem is van olyan ismerősöm a face-en,h mindig kiirja,h éppen mit eszik a gyerek meg most szedett epret meg ilyen marhaságokat,már azon gondolkodtam,h törlöm. :)
2012. febr. 9. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

:D Erről a saját rokonaim jutnak eszembe. Én sem vagyok az a mutogatós, más orra alá dörgölős ember.

Így, hogy nem toltam mindenkinek a képébe a gyűrűmet, logikusan az következett, hogy én azt szégyellem, mert nem mutogatom, és hogy nem is vagyok rá büszke. :D

Na bumm... Így kellett megtudnom, hogy nem is szeretem a párom :D

Nálam megoldás: olyan messze költözünk, amennyire csak lehet.

2012. febr. 9. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha azzal jönnek, hogy minek nézitek a költségeket, világosítsd fel őket, hogy nem tervezitek, hogy a költséges hejehuja után főbe lövitek magatokat. Értsd: az esküvő után sem szeretnétek éhendögölni, vagy egy kuka mögött tartani a nászéjszakát, mert a lakásotok árát beleöltétek az ötmilliós lagziba... Ha ingyen akar enni, inni, táncolni, keressen más balekot!
2012. febr. 9. 09:50
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Na, csatlakoznék. Nekünk két tanús esküvőnk lesz, nem öltözök hattyúkirálylánynak. Utána a két tanúval egy ebéd egy jobb étteremben. Akkor erre mit mondanának?
2012. febr. 9. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szolid volt, csak a közeli család volt ott. Eredetileg két tanús lett volna, de egy szem gyerekként ez ordas húzás lett volna a szülőkkel szemben.

Eleinte volt némi próbálkozás, hogy legyen nagy lagzi, de némi érveléssel ezt könnyen le lehetett verni.

Lesajnálást nem kaptam senkitől, a barátok eleve tisztában voltak vele, hogy nem vagyok az a típus, aki habos-babos ruhában szeretne lenni és szerepelni.

Pedig a baráti körömben alapértelmezett az őszinteség, más, nekik nem tetsző döntéseim kapcsán simán megkaptam az arcomba, hogy hülye vagyok, nem jól csináltam.

2012. febr. 9. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!