Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért azzal mérik az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azzal mérik az emberek két ember szerelmét, hogy az esküvőt mennyire nyilvánosan szervezik, és mennyit hajlandók költeni rá?

Figyelt kérdés
Sokan minden mozzanatot feltesznek a facebookra, valaki blogot vezet róla, valaki mindenkinek minden apró részletet elmond a szervezéssel kapcsolatban, akkor is, ha nem kérdezik tőle. Én ezt nem ítélem el, hiszen mindenki más fajta ember, ő így szereti csináni, én nem. Amúgy sem vagyok egy olyan ember, aki mindnet megosztana a nagy világgal, ezért nem gondolom, hogy ezt meg kellene. Ha kérdezned tőlem, akkor persze nagyon szívesen válaszolok. Azonban nagyon rossz érzés, hogy már többször megkaptam, hogy x biztos jobban szereti a párját, mert olyan nagy igyekezettel szervezi az esküvőt, hogy minden tökéletes legyen és még blogot is vezet róla; de volt olyan is, hogy valaki azt mondta, hogy nem is szeretem igazán a vőlegényemet, mert nem vagyok hajlandó drága ruhát bérelni, inkább vettem egy szerintem gyönyörű és hozzám illő ruhát, igaz nem az idei kollekcióból való, hanem 2-3 éves; de volt, aki azt mondta, hogy nem jósol nekünk nagy jövőt ha még az esküvőt sem vesszük kellően komolyan és képesek vagyunk úgy szervezni, hogy nézzük a költségeket, amikor ez nem a pénzről szól; valaki azzal "vádolt" meg, hogy azért nem intéztem még el pár dolgot, mert nem is akarok házasodni és húzom-halasztom a dolgot és még hosszan folytathatnám. Ezek olyan rosszul esnek nekem. Nagyon szeretjük egymást, sőt igazából lenne pénzünk limuzint bérelni, meg drága ruhát varratni is, de inkább egy közös otthonra gyűjtünk és tartunk egy szép, de nem magamutogató esküvőt.
2012. febr. 9. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én teljesen egyetértek veled!!!:) Én és a szerelmem sem tervezünk nagy esküvőt csak a család és a tanúk lesznek,tehát nem a rongyrázás a lényeg...:) Mi inkább egy szép nászutat és egy kellemes életet szeretnénk ezért nem költünk,vagyis nem akarunk sokat költeni az esküvőnkre:) De ugyanúgy lesz minden,mint más lagziban...:)Lesz zene,tánc,finom ételek,és torta..:) Gyönyőrű menyasszony és fess vőlegény...:) (vagyis én és a párom...) :) Szóval ne foglalkozz mások véleményével..:)

Sok boldogságot:)

2012. okt. 24. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia igaz nekem közepecskés lagzim lesz de ettől függetlenül teljesen megértelek ( az előttem szólókat is. Senkinek semmi köze ahhoz hogy szervezed, aki meghívott majd meglát. Én sem vezetem sehol, írom ki stb...a templom lefoglalása óta megy a pletyi a faluban, már hallottam azt is hogy ikreket várok és azért sürgős....nem sürgős csak senki nem tudja hogy 9 éve együtt vagyunk és 2 éve jegyesek....Nem kell foglalkozni senkivel. A ti esküvőtök a ti életetek úgy csináljátok ahogy nektek a legjobb, legtöbbször a rosszindulatú megjegyzések mögött irigység lapul, tehát húzd ki magad, mert sokan irigyelnek :)
2013. jún. 21. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!