Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha szerelmet vallok egy csajnak, onnantól kezdve nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Nem romantikus csöpögésre kell gondolni, csak úgy szépen felvezetem neki. Volt egy lány, akibe nagyon bele voltam zúgva, csomót beszéltünk, ő is kedvelt, meg minden. Múltkor vettem egy levegőt, megpusziltam, elmondtam neki, mit imádok benne, megkérdeztem, hogy részéről is lehetne-e ebből több. Igennel válaszolt, csak azt tette hozzá, hogy még kicsit várna. Azután egy hét múlva jött a "legyünk csak barátok" és azóta úgy viselkedik velem, mint egy hülyével. Nem érdeklem, nem ír rám, ha ráírok, félmondatokban válaszol. Hasonló volt már másik csajjal is.
Nem szeretek töketlenkedni, mert akkor nem lesz semmi a csajból, ezt tudom. De miért baj, ha megmondom, mit szeretnék?
2012. nov. 5. 11:32
11/11 anonim válasza:
igaz lehet az, hogy el ijednek a lányok, mert hirtelen túl komollyá vállnak a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!