Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kölcsönösen küldjük egymásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kölcsönösen küldjük egymásnak a jeleket, hogy lehet tovább lépni a kapcsolat felé? Kinek kell megtennie az első lépést? 19/N

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az hogy kinek kell? Nem kell senkinek. Az 1ik fél vagy megteszi vagy maradtok szemező barátok. ennyi. ezen nincs mit szépíteni.
2012. dec. 3. 10:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. dec. 3. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:

"A legkézenfekvőbbek jönnek, főleg egy nagyon egyszerűen megfogalmazott általános kérdésnél. ... Ebben nincs sok mondanivaló, de többre nem szoktak képesek lenni errefelé :)"

# 11/12 ma 10:50

"Az 1ik fél megteszi vagy maradtok szemező barátok. ennyi."

^^

2012. dec. 3. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp sem bírod ki hogy ne adj egy próbát kerőtőknek jobb az ilyesmin minél előbb túlesni, mert később már mindketten félte fogtok hogy egy próbával kockára teszitek a kialakult barátságot és mivel nagyon szeretitek a másikat nem merítek majd bevállalni. Ezért próbálkoztok továbbra is a jelküldözgetéssel abban reménykedve hátha egyszer egy véletlen simogatás vagy buksi ütközés következtében elcsattan egy csók... ez necces forgatókönyv főleg benne van közben a másik fél összejön valakivel hoppon maradsz. Én azt mondom hogy most amíg még abban a stádiumban vagytok nyugodtan te is bevállalhatod a lépést de csak úgy tedd meg ha belül fel vagy készülve az elutasítás élményére is. Tudom a lányok természetükből adódóan szeretik ha a férfi hódít nem tehetnek róla egy csúnyán hangzik de genetikailag valahol belénk van kódolva. Több ezer éven keresztül így működött ösztöni szinten nem olyan könnyű átállni a 21.századra illetve a 20. vége bocsánat. Ma már ez teljesen elfogadott a csajok is fel szednek pasikat ennél sokkal nyíltabban és egyértelműbben illetve bevállalósabban. Szerintem ezzel nincs probléma ha fontos neked tégy egy lépést hívd egy kávézni vagy ilyesmi ha belemegy csípd ki magad az eseményre csak felfogja hogy ez randi.. :) És akkor beindulnak az ösztönök és átveszi az udvarlást és minden megy a klasszikus módon. Én drukkolok! :)
2012. dec. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!