Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mindig kimutatjátok, h tetszik nektek vki?
Figyelt kérdés
Mindig próbáljátok a lány tudtára adni, h többet éreztek, vagy előfordul, h közömbösen viselkedtek vele, vagy direkt levegőnek nézitek?2016. nov. 17. 21:09
2/7 anonim válasza:
Néha ez nehéz, mert a lány nem feltétlenül veszi észre a jeleket és ilyenkor konkrétabbnak kell lenni. De amúgy (ha tisztába is vagyunk az érzéseinkkel) akkor sem biztos hogy mindenki ki meri-e mutatni azonnal, vagy azért kell egy mély levegő, hogy felkészüljünk rá.
3/7 anonim válasza:
Nem igazán merem kimutatni, régebben meg egyáltalán nem mertem, most vagyok 19 éves. Maximum egy egy rövid szemezgetes de komolyra meg nem szántam ra magam.
5/7 anonim válasza:
Elofordul:) de csak azert mert annxira tetszik, hogy mar utalom erte...
6/7 A kérdező kommentje:
Lány ;)
2016. nov. 19. 00:15
7/7 anonim válasza:
Dehogy mutatják ki mindig...
Én például direkt az ellenkezőjét csinálom hogy megutáljon a lány akibe szerelmes vagyok,mert tudom hogy (nem mondta,de gondolom) nem tetszem neki és ha nem vagyunk jóban akkor hátha kiszerelmesedem belőle.
Aki meg simán tetszik annak sosem mondom meg,csak nagyon szeretem nézni hogyha nem látja.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!