Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Ti kimutatjátok ha tetszik valaki?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan? Milyen jelzésekkel?2014. máj. 19. 21:06
2/10 anonim válasza:
én általában kedvességgel, odafigyeléssel :))
3/10 anonim válasza:
Kedvesség, mosolygás,néha csak úgy nézem aki épp tetszik és általában feltűnik neki. Előbb-utóbb pedig elmondom vagy megcsókolom ha tudom hogy akarja, nem bonyolultabb szerintem mint egy fiú-lány kapcsolatban, csak kisebb a választék :D
4/10 anonim válasza:
Szemébe nézek, elmosolyodom - elkapom a tekintetemet - visszanézek, mosolygok megint. Ha ő is leszbi és bejövök neki akkor ki tudja mutatni ezek után, ha zavarba jön és nagyon bejön nekem akkor még tovább lehet szemezni, mosolyogni, aztán oda is lehet menni hozzá.... de általában azzal várok egy pár napot, pár napig csak így szemezünk és addig mindketten el tudjunk dönteni akarunk-e valamit a másiktól
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy lány szemez veled, az még nem jelent semmit...én már többel szemeztem, volt hogy mosolyogtak is...és biztosan állíthatom hogy ettől még heteró, csak szépnek talál mint lány és ennyi :-)
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó igen ez igaz, lehet, hogy nem jelent semmit sem. Nálam viszont még pluszba az is jön hozzá, mármint pl. a szemezéshez, hogy az illető még meg próbál minél többet a közelemben lenni. Tehát nekem ezért is furcsa, mert én azért nem szoktam olyan közelében lenni, vagy épp nézegetni, szemezgetni vele mondjuk huzamosabb ideig, ha nem érdekel a személy. Igazából ezért is tettem fel a kérdést, mert igaz a beállítottságáról fogalmam sincs, hátha egy-két jelből következtethetek valamire.
2014. máj. 27. 11:56
7/10 anonim válasza:
Sajnálom, de még ez sem biztos jel hogyha a közeledben akar lenni...nálam is ezt már sok lány csinálta, de azért mosolyog, meg a közelemben akar lenni, de van pasija, szóval rá kell kérdezni :-S
8/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet azokban a lányokban van azért egy kis biszex hajlam nem gondolod? Mert azért egy tényleg, hangsúlyozottan heteró lány, nem nézeget más lányokat meg mosolyog rájuk, főleg nem akarnak a másik lány közelében lenni. Egyébként nem azért írom ezt mert nagyon akarom, hogy esetleg ezt a lányt érdekeljem komolyabban, csak azért kicsit fura, hogy veled ennyien ezeket csinálták. És mindezt miért? Csak szórakozásból csinálták? Valahogy az a tapasztalatom, hogy a heteró lányok inkább egymás "ellenségei". Persze itt magamból illetve a körülöttem levő szintén heteró lányokból indulok ki.
2014. máj. 27. 12:42
9/10 anonim válasza:
Igen, általában szórakoznak, ezt tapasztalatból mondom.
Pl egy barátnőm akivel nagyon jóban voltam, sokszor figyelt engem, később bevallottam neki hogy szeretem, nem viszonozta, de sokkal közvetlenebb lett, ami fura...lehet kellenék neki ha vonzódna a lányokhoz. :-)
10/10 anonim válasza:
Bocsi, pontosítanék..a sok lány közül 2 mosolygott vissza rám, róluk nem is tudom hogy heterók-e, de az egyik biztosan csak szórakozott, mivel látta hogy folyton néztem, ezzel biztosan növeltem az egóját :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!