Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha az utcán szembejön egy srác, kimutatjátok,
hogy tetszik nektek? Ha van ilyen.
Figyelt kérdés
Ha akárcsak egy pillanatra is a szemébe néztek, jelent az valamit? Nagyon nehéz rájönni, hogy ismeretlenként, mindennapi helyzetben mikor is jövünk be a lányoknak. Főleg ha nem vagyok kimondottan 'pózer' és helyi menósrác...csak mondjuk egy átlagos srác. 21/F
Ha Rád nézek,és mondjuk végigmérlek,annak nyilván több oka lehet.Lehet,hogy tetszel,lehet,hogy csak azért néztelek meg,mert furcsa vagy,vagy éppen ronda.Ezt Te fél perc alatt nem fogod észre venni.Ha el is mosolyodik a csaj,akkor van rá esély,de az sem tuti.
2009. dec. 2. 21:40
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a nők bonyolultak... :) Ezért is kérdeztem, hátha a ti szemszögetekből ez egyszerűbb.
2009. dec. 2. 21:42
3/13 anonim válasza:
Nem jöttél még rá,hogy egy élet is kevés,hogy kiigazodj a csajokon...:D A szeme..,pillantása ahogy rádnéz sztem sokmindent elárul,abból próbálj tájékozódni..;)
2009. dec. 2. 21:45
4/13 anonim válasza:
Jah és nem csaj voltam én csak a saját tapasztalatom irtam le...28F
2009. dec. 2. 21:46
5/13 anonim válasza:
Nézd,ha egy srác bámul engem,azért is bámulhat,mert azt gondolja,hogy: ,,hmmm...jó nő...",vagy azért is nézhet,mert esetleg most lát x edszer életében és végigmér,de nem tuti,hogy ettől még tetszek neki.Ugyanez van a nőknél is.Azért vannak ám támpontok is... :-) Például,ha mosolyogva néz,és csillogó szemmel,.akkor az valószínűleg a tetszés jele.Meg ha picit rajtad felejti a tekintetét.
2009. dec. 2. 21:51
6/13 A kérdező kommentje:
Igazából ilyen dolgokra gondoltam, amit írtál, hogy rajtafelejti a tekintetét...személyes praktikákra, mert mindenki másképp csinálja.
2009. dec. 2. 21:54
7/13 anonim válasza:
Na jó,akkor most elárulom-csak most,csak Neked,jeee-,én mivel adom asrác tudtára,hogy tetszik!Ez nem csak utcán igaz,hanem bárhol!Szóval,kedvesen mosolygok rá,nem kapom el hirtelen a tekintetemet,hanem picit szemezek vele,aztán,ah már ismerem,akkor keresem a társaságát,gyakran hozzáérek,beszólogatok.Ha még nem,valamilyen ürüggyel odamegyek hozzá,sok tekintetben szégyenlős vagyok,de ilyen téren nem!Élcelődések,flörtölgetés,nyitott testtartás sok mindent elárul,járás közben öntudatlan csípőringatás,hajammal szoktam játszani,miközben nézek az illetőre,stb.Lehetne napestig sorolni... :-)
2009. dec. 2. 22:00
8/13 A kérdező kommentje:
öntudatlan csípőringatás :) köszi, hogy leírtad egyébként a többit is
2009. dec. 2. 22:05
9/13 anonim válasza:
Hány éves vagy amúgy?Igen,ez egyébként öntudatlan,mert mi eleve másképpen járunk,mint a férfiak,főleg a szélesebb csípőjűek.Ez nem mindig tudatos,főleg,ha a csaj izgul,hogy tetszik-e a pasinak,megváltozik a járása is a nagy igyekezetben,ez tényleg igaz! :-)
2009. dec. 2. 22:09
10/13 anonim válasza:
Én nem mindig szeretem a pasi tudtára adni, h tetszik, ezért nem is mindig mosolygok a "kiszemeltre". Azért nem, mert ha megtudja, h tetszik nekem, azzal esélyt adok arra, h összetörhessen, szal én csak akk mutatom ki úgy Istenigazából, ha tudom, h én is bejövök a srácnak. (elég rossz felfogás, tudom...) Bár rajtam elég nehéz kiigazodni, elég bonyolult és megfejthetetlen személyiség vok, szal lehet, h jobban teszed, ha az én válaszomat figyelembe sem veszed.
Egyébként amikor kimutatom, akk kedvesen mosolygok, sokat nézek az illetőre, tekergetem a hajam, birizgálom a fülbevalóm, miközben nézem. (az utóbbi 2 általában teljesen véletlen, és csak mostanában vettem észre, h ezt csinálom :D) 18/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!