Szoktatok gondolkodni azon, hogy pl aki szembejön veled az utcán, az pl szűz-e még? :D
Figyelt kérdés
Vagy azon, hogy vajon milyen emberrel szexelt már, vagy hogyan, stb :D
Most tuti tök perverznek néztek, de nem baj, én szoktam ezen gondolkodni lány létemre :D
17
2010. nov. 11. 22:33
1/11 anonim válasza:
Én egy gyorsbaszó vagyok. Ha valaki szembe jön az utcán, az már nem szűz.
2/11 anonim válasza:
Én szoktam, meg azon is, vajon hogy szopik, szereti-e lenyelni, seggbe, mindent:) Nem mindenkinél gondolkodok el, csak aki kifejezetten megtetszik. Szerintem nem beteges, vagy ha igen, akkor beteg vagyok. FGF
3/11 anonim válasza:
Én nem szoktam. Őszintén szólva magasról teszek rá, hogy ki szűz és ki nem...
5/11 anonim válasza:
Időnként előfordul. sőt azon is el szoktam gondolkozni, hogy állna a szájában a farkam. Vagy máshol.
6/11 anonim válasza:
Igazából ilyenen azt hiszem, még nem gondolkodtam. Azon már viszont igen, hogy jó lenne egy szembejövő nővel elveszíteni a szüzességemet. :)
7/11 anonim válasza:
hát...:Dén is szoktam pedig én is lány vagyok...
8/11 anonim válasza:
Jajaa:D
Bnöim már tök perverznek néznek:D
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó hogy nem csak én vagyok ilyen perverz :D
2010. nov. 13. 10:13
10/11 anonim válasza:
én csak azon h pl ha vkik járnak akkor mindig erre gondolok h vajon dugtak-e már:D meg am télleg azon is h egyáltalán szűz e még vki
sztem ez nem perverzség hanem mivel szűz vagy így érdekel h más is az-e
:D
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!