Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki találta ki azt a batális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a batális kamut, hogy a fiatal lányok is az okos, kedves, jó humorú fiúkat szeretik? Miért kell hazudni?

Figyelt kérdés

Én nem gondolom magam ilyennek, lényegtelen is, hogy én mit gondolok. Több fiú és lány mondta már rám ezt. Ehhez képest 17 évesen soha nem volt barátnőm. Azoknak a barátaimnak, akik tényleg ilyenek, azoknak sem volt még komoly kapcsolatuk. Olyan volt nekik is, meg nekem is, hogy irogattunk, majd lekoptatott a csaj.

Ne hazudozzunk! A fiatal lányoknak a menő srác kell, nem árt ha van mellé még lóvéja, meg egy halom önbizalma, akár egoizmussal együtt. Ha ez megvan, akkor az se számít, hogy amúgy egy kidobó legény, aki nemhogy nem a fentiek, még csak nem is épp helyes, meg amúgy lenézi, alázza a nőket.

Aki nem ilyen, az legjobb fiú barátnak jó... Később nő be a fejük lágya, 25-30 évesen meg hozzámennek egy rendes sráchoz...

Ennyi.

Ki találta ki a fenti sületlenséget? Miért kell hazudni????

febr. 5. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden általánosítás marhaság. VANNAK olyan lányok, akiknek ez jön be. Vannak, akiknek ez is bejön. Meg olyanok is, akiknek nem jön be.
febr. 5. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én ilyen vagyok, és már 3 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Egy dolgot fontos tisztázni: a kedves nem azt jelenti, hogy mimóza lelkű. Ezt sokan félreértik, emiatt (ahogy te is) rossz következtetéseket vonnak le.

Az önbizalom kulcsfontosságú. A menő srácok általában rendelkeznek kellő mennyiségű önbizalommal, ami imponáló a lányoknak. Úgy kell ezt elképzelni, hogy vannak az alap szükségletek, meg vannak az extrák. A magasabb értelmi szint és a kedvesség inkább az utóbbihoz tartozik. Ezek még vonzóbbá tesznek valakit, ha az alapok (főleg az önbizalom) a helyükön vannak.

febr. 5. 14:12
 3/15 A kérdező kommentje:

#1.

Az amúgy okos, kedves csajoknak sem ez kell... Biztos van kivétel, csak nagyon kevés...

febr. 5. 14:12
 4/15 A kérdező kommentje:

#2.

Eleve fura, ha valaki magára azt mondja, hogy kedves, okos vagy jó humorú...

febr. 5. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nagyon sokan értékelik mindazt, amit leírtál.

Ha nálad nem, akkor vagy csak azt hiszed magadról hogy ilyen vagy, de közben nem; vagy bár vannak ilyen jó tulajdonságaid, de mellette olyan negatívumok is, amik miatt mégis inkább passzolnak.

febr. 5. 14:16
 6/15 A kérdező kommentje:

#5.

Hazugság!

Én nem gondolom magam ilyennek... Nem hiszem magamról, hogy ilyen lennék, több lány mondta, hogy ilyen vagyok, de "legyünk inkább barátok", "nem vagy az esetem", ghosting, az első komolyabb próbálkozásomnál meg egy durva, megalázó, szitkozódó visszautasítás, azóta se merek lányokhoz szólni. Semmi bajom a visszautasítással, ha nem aláz mellé még porig... Egy csomó barátomnál ugyanez.

Meg fiúk is mondták rám.

febr. 5. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
#6 "legyünk inkább barátok", "nem vagy az esetem", ghosting, az első komolyabb próbálkozásomnál meg egy durva, megalázó, szitkozódó visszautasítás - Jól értem, hogy a csaj elutasított ezekkel az indokokkal, erre Te újra bepróbálkoztál nála?
febr. 5. 16:31
 8/15 anonim válasza:
Én sose szeretem a sztereotipiákat mert semmi értelme nincs vagy az általánosítsásnak..ebben a szituálcióban megértem az érzéseid de nem számít a személyiség nem alapján ez sok mindentől függ mert maga a személy számít nem a neme a neme nem fogja meghatározni a személyiségét stb..Vannak olyan lányok akik a rosszabb rétegere valaki a jobbra de ez is szubjektív valaki most nemtől teljesen független de vannak olyanok akik az idősebbeket találja vonzónak valaki fordítva lehet van aki nem szeretni ha magas vagy alacsony ez személyenként eltérő soha nem lehet valamit be skatujázni a neme alapján
febr. 5. 16:32
 9/15 anonim válasza:
Lehet van helyesírási hiba mert most nem néztem sry:P
febr. 5. 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy dolgot látok: tele vagy feszültséggel. Úgy tűnik, abba bele sem gondolsz, hogy esetleg benned van valami hiba.

"Mindig más a hibás, mindenki szemét, pedig te tökéletes vagy" - ez a feeling jön le az írásodból.

febr. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!