Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szereti és hallgatja a komolyzenét?
Figyelt kérdés
Komolyan...sehol sem találok olyan fiatalt akinek hasonló lenne a zenei ízlése,mint nekem. 14l2015. dec. 21. 19:40
1/14 anonim válasza:
Van olyan. De a korodbeliek közül ne nagyon számíts rá hogy tolongani fognak.
2/14 anonim válasza:
Van én elég gyakran hallgatok és szeretem is, de én már 19 vagyok.
4/14 anonim válasza:
Néha én is szoktam komolyzenét hallgatni.
Neked kik a kedvenc zeneszerzőid/mik a kedvenc zenéid, kérdező?
5/14 A kérdező kommentje:
de jó,hogy ennyien lettünk!:)
Lisztet nagyon szeretem,a kedvenc előadóm pedig Pahud(fuvolaművész)
nektek?:)
2015. dec. 21. 20:35
6/14 anonim válasza:
Én is szoktam komolyzenét hallgatni.
Kedvenc: Bach :) 14/l
8/14 veterán vas válasza:
Mindent a megfelelő helyen!
Ha nem ezen az oldalon, hanem egy koncertteremben nézel körül, rájössz, hogy tényleg sok fiatal szereti a komolyzenét.
9/14 grieg válasza:
Szerencsére azért vannak olyan fiatalok, akik szeretik! Én is csak komolyzenét hallgatok és komolyzenei koncertekre járok :) 19/F
10/14 anonim válasza:
Hi! Én ezt hallgatom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!