Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki találta ki azt a batális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a batális kamut, hogy a fiatal lányok is az okos, kedves, jó humorú fiúkat szeretik? Miért kell hazudni?

Figyelt kérdés

Én nem gondolom magam ilyennek, lényegtelen is, hogy én mit gondolok. Több fiú és lány mondta már rám ezt. Ehhez képest 17 évesen soha nem volt barátnőm. Azoknak a barátaimnak, akik tényleg ilyenek, azoknak sem volt még komoly kapcsolatuk. Olyan volt nekik is, meg nekem is, hogy irogattunk, majd lekoptatott a csaj.

Ne hazudozzunk! A fiatal lányoknak a menő srác kell, nem árt ha van mellé még lóvéja, meg egy halom önbizalma, akár egoizmussal együtt. Ha ez megvan, akkor az se számít, hogy amúgy egy kidobó legény, aki nemhogy nem a fentiek, még csak nem is épp helyes, meg amúgy lenézi, alázza a nőket.

Aki nem ilyen, az legjobb fiú barátnak jó... Később nő be a fejük lágya, 25-30 évesen meg hozzámennek egy rendes sráchoz...

Ennyi.

Ki találta ki a fenti sületlenséget? Miért kell hazudni????

febr. 5. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#7.

Nem. Az eseteket soroltam fel, hogy mikkel utasítottak el más-más lányok.

febr. 5. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:

De, ilyen kell a normális lányoknak. Az, hogy gyerekként még nincs senkid, nem jelenti azt, hogy soha nem is lesz.

Lehet, hogy kedves, őszinte, jó humorú vagy, meg okos, és egyszerűen nem a megfelelő társaságban vagy, de az is lehet, hogy vagy nem vagy ilyen, vagy pedig ezek mellett nagyin negatív tulajdonságaid vannak. Én az írásaid alapján az utóbbira tippelnék.

febr. 8. 20:44
 13/15 A kérdező kommentje:

#12.

Mi olyan negatív tulajdonságom lehet, ami felülírja azokat a dolgokat, amivel leírják az álomfiújukat a csajok? Elvekben álompasijukat... Aztán a valóság más.

febr. 8. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13 lényegében azon hisztikézel, hogy miért nincs "csajod"... Ez pedig eléggé lehangoló, én nem akarnék magamnak olyat, aki ezt csinálja, aki irigykedik a többi fiúra, csak azért, mert sikertelen... Mondjuk nálam az is hátrány lenne, ha a férfi csajt akarna, ugyanis én nem valakinek a csaja szeretnék lenni, hanem a párja.
febr. 9. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Sok esetben marhaság, de ki kell várni, aki ezt akarja. Sosem volt még velem olyan, hogy "menő" fiúba szerettem volna bele, mindig is az okos, de NAGYON VICCES fiúk jöttek be. Egyszer sajnos ki kellett kosaraznom egy fiút, ugyanis teljesen barátként tekintettem rá, és elmondom, hogy miért nem adtam neki egy esélyt.

Túlságosan nyomult, ezáltal nem adott elég személyes teret, és eléggé tartottam a távolságot, mégis mindig KÖVETETT. Ezt nem úgy kell venni, hogy kapucniban járkált mögöttem, hanem mindig velem akart menni a buszhoz, tesin mellettem akart sétálni, kajálni mindig megvárt, pedig volt, hogy 1 órával később mentem, és nem is szóltam. Ez nekem nagyon távol áll ://

Okosnak lehet okos, viszont nagyon úgy jött le, hogy teljesen pedálozik, mindent tud, mindenbe beleszól, de nem tud értelmesen témákról beszélgetni.

Jó humor? Hát.. inkább csak idétlenül röhögcsélt és közben mindig engem nézett.

Ez 11-ben volt, de nagyon nehéz volt megmondani neki, hogy nem jön be. Sosem adtam neki semmilyen "jelzést", hogy tetszene, de utána sem állt le.

Azóta visszahúzódtam, hogy véletlenül se ismétlődjön meg, távolról figyeltem a fiúkat. A menő fiúk akik isznak, rossz ruhákba járnak, pénzük van.. kerülöm őket.

febr. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!