Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud organikusan kialakulni kapcsolatom a való életből? Társkeresőkön érdeklődik sok nő, de a való életben miért nem megy? Introvertáltság szerinted?
Ennyire rosszak a társasági képességeim? Elég jól nézek ki, magas vagyok, erősen helyesnek mondott, vékony-sportos alkattal (alapból vékony vagyok, 1 éve edzőterembe járok). Az emberi kapcsolatom úgy jók, hogy vannak régi közeli barátaim, haverok, ismerősök, jóban vagyok a családommal. A lényeg, hogyha kettesben vagyok egy emberrel, akkor nagyon jól szerepelek a kommunikációban, jókat tudok beszélgetni és felszabadult tudok lenni, de ha társaságban vagyok ismerősök (régen iskolatársak, manapság munkatársak közt, vagy randomabb emberek közt, akik nem a hozzám legközelebb állók), nagyon sokszor csinálok úgy érzem awkward ("kínos") dolgokat. Ritkán szólalok meg, átengedem a terepet másoknak, könnyen ledominálnak a beszélgetésben a társaság közepe, nagydumás, beszédes emberek. Úgy érzem emiatt a való életben nem nagyon vonzódnak hozzám helyes nők a környezetemből (akik neten keresztül igen), mert nem szerepelek jól a társasági kommunikációban.
Tinderre ha újra felmegyek mindig van egy hét alatt 50 matchem jó csajokkal. Onnan mindig tudok randizni járni és miután már tudom hogy tetszem neki (jobbra húzott) és kicsit dumáltunk neten, a randikon élőben már mindig laza vagyok és jól szoktak menni a dolgok (nem mindig, de sokszor). Voltak már tartós többéves kapcsolataim is, azok is a netről megismerkedve. De a való életben ennyire számít, hogy valaki nagydumájú, extrovertált legyen, különben ismerősi körből a való életből sosem lesz párkapcsolata? Ez olyan szomorú, mert valahol olyan szép, amikor hallom hogy összejöttek munkatársak, vagy régi ismerősök közös társaságból, stb. Valahogy ez tűnne a természetesebbnek, hiszen régen is pl szinte csak így működtek a dolgok, amikor még nem volt internet.
26/F
Szia.A való életben való kommunikáció teljesen más mint Tinderen.Tinderen át tudod gondolni mit írj, és mindíg a lehető legjobb opciót tudod válaszként írni, ami a nő vonzalmát előbbre viheti.Személyesen ez teljesen más.Néhány másodperc alatt le lehet vágni egy emberről a kisugárzását, beszédkészségét,
és azt is, hogy mennyire van rendben magával, mennyire tiszteli saját magát.Én 21 évesen értettem meg, hogy a helyes önszeretet és öntisztelet az, ami a valódi önbizalmat adja, és nem az, hogy én hogyan kommunikálok nőkkel.Azóta a céljaimra fókuszálok, és azt csinálom az életben, ami engem előbbre visz.Ha találok egy olyan lányt, aki a céljaimat támogatja, akkor nyitott leszek a párkapcsolatra, ha nem, engem az sem érdekel.Miután ezt megértettem, kaptam olyan visszacsatolásokat lányoktól, baráti körben, hogy teljesen megváltoztam, jó irányba, határozottabb lettem, és ez attól van, mert nincs bizonyítási kényszerem senki felé.Ha megtetszik egy lány az utcán, oda megyek hozzá beszélgetni tisztelettudó módon.Ha látom rajta hogy ő ezt nem komálja, továbblépek.De én a Tinderezést befejeztem, mert minél többet használja valaki az internetes kommunikációt, annál jobban felejti el a személyes kommunikációt.Nekem ez a tapasztalatom.Sok sikert.
A kérdést akár kiírhattam volna én is mert nagyon hasonló figura vagyok én is hasonló helyzetben. Gondolkozom a lehetőségeken ami jelentős változást hozhat. Ha a baráti társaságban tényleg vannak extrovertáltak, akkor mellettük csak akkor lesz esélyed ha valaki felfigyel a visszafogottságra. Én ezt próbálom néha laza humorral visszahozni, de ez sajnos nem mindig elégséges az extrovertáltak árnyékában. Lehet hogy hasonló kaliberű szánsegéddel inkább erősítenétek egymást mintsem extrovertáltak jelenlétében sajnos mondjuk ki gyengítenél. Én legalábbis erre jutottam. De gondolkozom hogy meglátogassak egy pszihológust. No nem azért mert akkora bajok vannak velem, hanem hogy kicsit szakítani tudjak azzal az énemmel aki eddig voltam és képes lenni megváltoztatni a gondolkodásom. Amivel talán a legnagyobb baj, hogy sok mindent csak gondolok de nem mondok ki rögtön az adott helyzetben. Ebből a gátlásos helyzetből kell kicsit átlépni a kicsit még jóértelemben vett gátlástalanba. Amolyan gondolkodásbeni átprogramozás márha van ilyen. :DDD
Én is elkezdtem magamra izomzatot építeni rajta vagyok elég jól, nem várok tőle hanyatt homlok változást de talán 1-2 éven belül lassan de az is segít ezen a folyamaton. Lehet együtt kéne edzeni járjunk ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!