Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet már szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet már szinte ismerkedni sehol sem?32f?

Figyelt kérdés
jan. 7. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Nagy a konkurencia, sokan férfi hajt a nőkre, ráadásul olyan férfial akiknek már van párjuk. Nem érdemes erőltetni, nem kell foglalkozni vele, halott ügy ma már itthon ez ha férfi vagy.
jan. 7. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
jan. 7. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok a kérdésre
jan. 7. 17:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Valaszoltok
jan. 7. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Rengeteg helyen lehet ismerni, csak el kell járni otthonról. Kérdező, te nem szoktál semmilyen programra eljárni, nincsenek hobbiközösségeid?
jan. 7. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha átlag feletti vagyok akkor bárhol lehet. Gondolom a kutya nem néz rád.
jan. 7. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ismerkedni, BÁRHOL, ha a saját szinteden ismerkedsz
jan. 7. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

Úgy nehéz,ha nincsenek barátaid,nem jársz el sehova. Régen én is ebben a cipőben jártam,pedig jól nézek ki,jók az adottságaim,de mivel nem nagyon találkoztam senkivel,úgy persze,h nem jött össze semmi.

Neten is próbálkoztam,de az ottani lányok sosem jöttek be igazán. Úgyhogy végül úgy oldottam meg,h kiírtam társkeresőn,h inkább baráti alapon szeretnék ismerkedni, megismertem így pár lányt,akikkel tényleg csak barátok lettünk, viszont ők már bevittek a saját baráti társaságukba,ahol találkoztam más lányokkal is,majd egyre több társaságba kerültem be és így már elég jól megy az ismerkedés. Egész másképp néz rám egy lány,amikor egy barátnője mutat be neki,mint ha csak úgy random ismeretlenül mennék oda hozzá.

jan. 7. 19:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Rengeteg ember barátok nélkül ismerekdik
jan. 7. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
42%
Most akkor rengeteg ember ismerkedik vagy nem lehet ismerkedni már sehol sem?
jan. 7. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!