Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért ilyen sok a kövér nő a fiatalabb korosztályokban?

Figyelt kérdés

Ezekben a fiatalabb korosztályokban nekem úgy tűnik sokkal több kövér nő van mint kövér férfi. Ez az arány, ebben az országban, 40 fölött egyenlítődik ki. De addig a női túlsúly dominál, míg a konditermek tele vannak férfiakkal.

Miért van ez így?

tegnap 14:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
96%
Fogamzásgátló miatt, emellett a nők hajlamosak raktározni a zsírpárnákat, ennek is anatómiai szerepe van. Viszont a teljes lakosságnál megfigyelhető az alacsony minőségű feldolgozott, gyors ételek fogyasztása, kevés mozgás, stresszes életmód, alkohol, cigi, stb. Ezek mind hozzájárulnak az elhízáshoz, amiben Magyarország világelsők között van...
tegnap 14:33
 2/40 anonim ***** válasza:
1%
Mert nem olyan vékonyak meg gyengék a magyar lányok, így meg tudják védeni magukat. És a pasik többsége is azt szereti ha van mit fogni rajtuk.
tegnap 14:40
 3/40 anonim ***** válasza:
76%

A nőknek alapból magasabb a testzsírszázalékuk, ez így egészséges, olvass utána. Nyilván ez együtt jár azzal is, hogy hízékonyabbak lehetnek.

Azt viszont nem mondanám, hogy több lenne a kövér nő, mint férfi. 40 alatt is ugyanolyan sok a dagadt pasi.

4/40 anonim ***** válasza:
37%
#2 a fszt szeretik. Sokkal népszerűbbek a vékony nők, mint a hájasak.
 5/40 anonim ***** válasza:
54%

4

Max nálad, nekem pl a formás csajok jönnek be, nem a csont kollekciók.

2es voltam :P

tegnap 14:42
 6/40 anonim ***** válasza:
35%

Attól, hogy neked ők jönnek be jobban, még a férfiak 80-90%-ának nem :D

tegnap 14:44
 7/40 anonim ***** válasza:
86%
Sztem arányaiban nem több a kövér csaj, mint fiú, csak te a csajokat stírölöd. Amúgy meg igen, a fogamzásgátló okozhat hízást pluszban, ill. endometriózis, PCOS is.
tegnap 14:46
 8/40 anonim ***** válasza:
45%

6

Mondjuk 70%ban a pasiknak a nagy popsi, nagy mell kombó bejön, Te max a 30%ban vagy bent.

tegnap 14:46
 9/40 anonim ***** válasza:
17%
Mert sokat esznek
tegnap 14:47
 10/40 anonim ***** válasza:
34%

2-es: vekony vagyok es eros.

Senkinek nincs megtiltva,h rendszeresen fusson,edzzen, meg megvalogassa ,mit eszik. Lehet savanyukaposztat enni sutemeny helyett mindig.

tegnap 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!