Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ilyen sok a kövér nő a fiatalabb korosztályokban?
Ezekben a fiatalabb korosztályokban nekem úgy tűnik sokkal több kövér nő van mint kövér férfi. Ez az arány, ebben az országban, 40 fölött egyenlítődik ki. De addig a női túlsúly dominál, míg a konditermek tele vannak férfiakkal.
Miért van ez így?
30
Igen. És a kóla, csipsz, meg a meki.
Nem tudom, milyen statisztikát néztél, mert bármelyiket megnézed, a férfiak minden korosztályban túlsúlyosabbak a nőknél Magyaroszágon. Ez már csak azért is rohadt gáz, mert a férfiak nem szülnek, és a testük eleve nem tart meg annyi zsírt. Mégis kövérebbek.
Azt meg nehéz elképzelni, hogy fogalmad sincsen az elhízás okairól, és 3 perc Google keresés helyett ide kell jönnöd kérdezni.
29
A történelem folyamán mindig is az izmos férfiak voltak a vonzóak. Nők esetében meg leginkább váltakozva vagy a betegesen soványak vagy a teltek.
GOndolj csak a 16-17. században divatos rubensi idomokra, vagy a viktoriánus korszak füzőkbe nyomorított nőideáljára. Mindig is a nőkre hárult sokkal nagyobb nyomás a külsejüket nézve.
Mi ez a vita?
1: Férfiaknak a vékony nők kellenek
2: Azért dagadtak a nők mert sokat esznek. Persze, vannak akik betegek. És miért betegek? Mert sokat esznek. Ha nem viszel be kalóriát akkor mégis miből híznál. Beviszel 200 grammot és hízol 600-at? ilyen nem létezik.
Összes tehén diszlájkolni fogja, szóval aki rányom, az el is ismerte hogy egy tehén. Nem hasznos = tehén vagyok.
34
"Azért dagadtak a nők"
A férfiak még dagadtabbak.
És dislájkoltalak, pedig sovány vagyok.
#35 ok is elhízottak, de ki beszélt róluk?
Azért dislikeoltal mert nincs eszed. Orvosin beulhetsz egy előadásra, meg fogsz lepődni mi segít a cukorbetegség legyőzésében is 😦 1 mondatot fogsz hallani.
"#35 ok is elhízottak, de ki beszélt róluk?"
Ezzerl csak az a baj, hogy így az jön le, hogy csak a nők elhízottak. Ennyi erővel azt is meg lehetnbe kérdezni , hogy miért kövérek a 170 cm alatti férfiak vagy vörös hajú nők. Ez a kérdés így azt sugalmazza, hogy csak őket érinti az elhízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!