Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha csak az extrém kövér,200 kg körüli nők vonzanak,csak ilyen párt tudok elképzelni magamnak?
Figyelt kérdés
Kevés ilyen nő van.Aki ilyen alkatú,az pedig önbizalom hiányos,el sem hiszi,hogy tetszhet egy férfinak.Társkeresőkön nincsenek ekkora nők,sajnos.tegnap 10:14
1/25 anonim válasza:
Hogy férsz hozzá? Ez már tényleg betegség. A hölgy aki ilyen kövér az fogyni akar, te meg ilyen hatalmas nőket szeretsz!! Vannak bajok.
2/25 anonim válasza:
Almás lepényt.Legalább te is kövér leszel.
4/25 anonim válasza:
Együttérzésem! Nekem pedig (sajnos?) a vasággyal 40 kilós nők az eseteim, én sem találok ilyet.
5/25 A kérdező kommentje:
Megoldanám,hogy hozzáférjek.Nem tudok ezzel mit csinálni,csak az ekkora nők tetszenek,őket tartom szépnek.Ez van....
tegnap 10:33
6/25 retektorta válasza:
Arra vigyázz, hogy alá ne szorulj, mert ott halsz meg. Tűzoltókat kell hívni, hogy leemeljék rólad.
7/25 anonim válasza:
Az a poén, hogy az ilyen kövérek totál megsértődnek arra is, ha valakinek tetszenek, mert akkor csak ki akarják használni őket a hájfétisesek. Jártam így pasival. Röhej. Én is lemondtam már a dagi pasikról. Mst sportos vékonnyal ismerkedek.
8/25 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.Én nem akarok kihasználni senkit,egyszerűen ilyen nőt szeretnék társnak.Más alkatúak nem vonzanak.Ismer valaki ilyen magányos, társkereső nőt?
tegnap 11:01
9/25 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz, ha már azt kérrdezed mit csinálj.
10/25 A kérdező kommentje:
Kösz,jól vagyok.Akinek a lapos mellű,anorexiás nők tetszenek azok is menjenek el? Akiknek a nagyon izmos nők,ők is? Akiknek a felvarrt szájú,szilikonos nők,ők is? Folytassam?
tegnap 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!