Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha csak az extrém kövér,200 kg körüli nők vonzanak,csak ilyen párt tudok elképzelni magamnak?
Figyelt kérdés
Kevés ilyen nő van.Aki ilyen alkatú,az pedig önbizalom hiányos,el sem hiszi,hogy tetszhet egy férfinak.Társkeresőkön nincsenek ekkora nők,sajnos.tegnap 10:14
21/27 A kérdező kommentje:
Nem igazán hasznos az utolsó válasz.Egyrészt 85 kg vagyok valóban, másrészt nem vagyok elmebeteg,mert más az ízlésem,mint a legtöbb férfinak.
tegnap 14:49
22/27 anonim válasza:
Szerintem te azt sem tudod mennyi 200 kg.
Egy nő már 110-120 kg-al is bőven elhízott kategória.
200 kilóval már menni is csak nehezen tud.
Beteg f@sz.
23/27 A kérdező kommentje:
Volt 192 kg-os kedvesem.Bejárt dolgozni, sütött, főzött, takarított stb.Minden lassabban ment neki, hamarabb elfáradt, de szinte teljes életet élt. Ez Magyarországon egy óriási tévhit, hogy egy 200 kg-os nő már mozogni sem bír.Egyszerűen ostobaság.
tegnap 17:26
25/27 gabor49 válasza:
akkor ásd el magad elhanynam magam egy olyan nőtől fujjjjj
26/27 A kérdező kommentje:
Akkor te ne keress kövér nőt! Akinek kövér a párja az mind beteg? Nem lehet,hogy csak ilyen az ízlése?
ma 10:03
27/27 anonim válasza:
26-os: nem, nem lehet... pláne hogy te csak enyhén vagy hájas a 85 kilóddal. Miért nem 85 kiló körüli átlag pufit keresel?
Ez a bálna fétis a legbetegebb amit valaha olvastam. Kezeltessed magad pufi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!