Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 kg körüli férfit akinek csinos a nője?
Figyelt kérdés
Nem olyat aki pénzzel szerezte. Vagy korábban jól nézett ki és a kapcsolat alatt hízott meg! Hanem aki mindig nagydarab volt és úgy lett szemrevaló nője.
Kérdés, a csinos nálad mit takar? Átlagosan husi, nagyobb darab nő is jó, aki csinosan, igényesen öltözik, vagy csak a vékony karcsú bombanő? Mert nagyon nem mindegy. Mert előbbi kategóriából ismerek (nem fullos testű, de max. minimálisan vaskos, de edzett csaj + kövér férfi kombót).
dec. 7. 11:49
2/62 A kérdező kommentje:
Karcsú nőkre gondolok. Max 65 kg ami még belefér az elméleti kérdésbe.
dec. 7. 11:50
3/62 anonim válasza:
Igen, többet is. Hozzá tenném, 100 kiló nem mindegg, hogy miből áll össsze, és milyen magassághoz tartozik.
dec. 7. 11:56
4/62 anonim válasza:
2: jaj, bírom ezeket az okosakat, akik belöknek egy súlyt, hogy az a maximum... amikor
- rohadtul nem mindegy, milyen magasságról beszélünk (én pl. 156 centivel 62 kilóval nagyon nem vagyok karcsú, még ha sportos is az életvitelem)
- szintén nem mindegy, ekkora súlyhoz mennyire melles-segges az illető
- szintén nem mindegy, mennyi az izom és mennyi a háj
dec. 7. 11:56
5/62 Grizesteszta válasza:
Es ugyanez vonatkozik a 65 kilora is.:)
dec. 7. 11:58
6/62 anonim válasza:
100+ vagyok, 180 cm. Nem kövér, hanem az a mackós, erős, nagydarab. Barátnőm 185 cm. 70 kg. Átlag fizu.
Mi ebben a fura? A valóság nem a Gyakori, meg nem a tinik álomvilága.
dec. 7. 11:58
7/62 anonim válasza:
Miért kell mindig mindent behatárolni? Egyébként azért teszed fel ezt a kérdést, hogy megnyugtasd magad, hogy jaj az égvilágon semmit sem kell tennem a csinos nőkért, még lefogynom sem, mert ha másnak sikerült akkor nekem is. Hát ez azért nem így van. Nem fog a sült galamb a szádba repülni. És te mit teszel azért, hogy vonzó legyél? Ja, hogy semmit?
dec. 7. 12:03
8/62 A kérdező kommentje:
Bár nem részleteztem eddig oke! A nagyon kislanyos test. És a kis mell ami a sablonja a kérdésnek. Nyilván nem a súlyemelő nőkre gondolok, akiken van látható izom és simán vannak 70-75 kgok is. De nem úszógumi a hasuk.. csak nehéz az izom.
dec. 7. 12:05
9/62 A kérdező kommentje:
Ne kombinálj. Semmi ilyenről nincs szó. És én nem vagyok 100 kg.
dec. 7. 12:07
10/62 anonim válasza:
Azért ez a szupervékony 13éves kislány külső picike mellel alapvetően nem extragyakori felnőtt nőknél, így azért csökkennek az esélyek már alapból, egy izmos / vékony férfinak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!