Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100 kg körüli férfit akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 kg körüli férfit akinek csinos a nője?

Figyelt kérdés

Nem olyat aki pénzzel szerezte. Vagy korábban jól nézett ki és a kapcsolat alatt hízott meg! Hanem aki mindig nagydarab volt és úgy lett szemrevaló nője.

Ismertek ilyen párokat?

dec. 7. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
84%
Kérdés, a csinos nálad mit takar? Átlagosan husi, nagyobb darab nő is jó, aki csinosan, igényesen öltözik, vagy csak a vékony karcsú bombanő? Mert nagyon nem mindegy. Mert előbbi kategóriából ismerek (nem fullos testű, de max. minimálisan vaskos, de edzett csaj + kövér férfi kombót).
dec. 7. 11:49
 2/62 A kérdező kommentje:

Karcsú nőkre gondolok. Max 65 kg ami még belefér az elméleti kérdésbe.

dec. 7. 11:50
 3/62 anonim ***** válasza:
89%
Igen, többet is. Hozzá tenném, 100 kiló nem mindegg, hogy miből áll össsze, és milyen magassághoz tartozik.
dec. 7. 11:56
 4/62 anonim ***** válasza:
97%

2: jaj, bírom ezeket az okosakat, akik belöknek egy súlyt, hogy az a maximum... amikor

- rohadtul nem mindegy, milyen magasságról beszélünk (én pl. 156 centivel 62 kilóval nagyon nem vagyok karcsú, még ha sportos is az életvitelem)

- szintén nem mindegy, ekkora súlyhoz mennyire melles-segges az illető

- szintén nem mindegy, mennyi az izom és mennyi a háj

dec. 7. 11:56
 5/62 Grizesteszta ***** válasza:
93%
Es ugyanez vonatkozik a 65 kilora is.:)
dec. 7. 11:58
 6/62 anonim válasza:
90%

100+ vagyok, 180 cm. Nem kövér, hanem az a mackós, erős, nagydarab. Barátnőm 185 cm. 70 kg. Átlag fizu.

Mi ebben a fura? A valóság nem a Gyakori, meg nem a tinik álomvilága.

dec. 7. 11:58
 7/62 anonim ***** válasza:
88%
Miért kell mindig mindent behatárolni? Egyébként azért teszed fel ezt a kérdést, hogy megnyugtasd magad, hogy jaj az égvilágon semmit sem kell tennem a csinos nőkért, még lefogynom sem, mert ha másnak sikerült akkor nekem is. Hát ez azért nem így van. Nem fog a sült galamb a szádba repülni. És te mit teszel azért, hogy vonzó legyél? Ja, hogy semmit?
dec. 7. 12:03
 8/62 A kérdező kommentje:
Bár nem részleteztem eddig oke! A nagyon kislanyos test. És a kis mell ami a sablonja a kérdésnek. Nyilván nem a súlyemelő nőkre gondolok, akiken van látható izom és simán vannak 70-75 kgok is. De nem úszógumi a hasuk.. csak nehéz az izom.
dec. 7. 12:05
 9/62 A kérdező kommentje:

Ne kombinálj. Semmi ilyenről nincs szó. És én nem vagyok 100 kg.

dec. 7. 12:07
 10/62 anonim ***** válasza:
95%
Azért ez a szupervékony 13éves kislány külső picike mellel alapvetően nem extragyakori felnőtt nőknél, így azért csökkennek az esélyek már alapból, egy izmos / vékony férfinak is.
dec. 7. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!