Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 év körüli nagyon csinos vonzó nő előtt valóban hosszú sorok állnak és könnyű nekik társat találniuk?
Igen. Pont igy.
Csunya, köver nőkent, irigylem a helyzetuket
Mindig van jelentkező, az biztos.
33N
Igen, sorok állnak előttük de pont emiatt nehéz társat találniuk. Ki kell szűrni a fuckboyokat, akik csak egy estére akarják őket, meg a tömérdek nyomorékot akiknek egekben az önbizalma a semmire, ezért befásulnak és sok normálisat is elhajtanak amivel csökkentik a sikeres társkeresés esélyeit.
Nyilván nem ezt akartad hallani, de mindenkinek megvannak a saját problémái, nem a tiéd a legnagyobb.
Nem.Főleg az olyannak,mint nekem,aki ritkán szerelmes,és az se jelenti azt,hogy összeillünk.
Csaltak meg,aláztak már meg,hiába vagyok szép.
Azonkívűl benne vagyok az érzelem nélküli szexbe is,de olyat is nehéz találni,aki jó az ágyban,és nem akar semmi mást.Ráadásul szeretnének elnyomni,belepofázni mindenve.Én meg nem leszek alá,fölérendelt viszonyba sehogy.Teljes értékű kapcsolatot szeretnék,nem házi,fialós ku.rvának menni.
Gondolod kérdező? És szerinted egy szép nőnek hány pasival egyezik meg a gondolkodása, a világnézete? Hány olyan férfi van aki csak d*gni akarja?
Egyébként nézz csak a sztárokra, még a legszebb/legjobb nőket is csalják, megunják vagy éppen elhagyjàk. Járj egy kicsit nyitott szemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!