Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a nők vágták belém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nők vágták belém a kést mindig?

Figyelt kérdés

Ghostoltak, beszóltak, lekoptattak, levegőnek néztek.

Mit élveznek ennyire ebben az egészben?

jan. 31. 09:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%
Mert férfiakkal nem próbáltál még ismerkedni
jan. 31. 09:50
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Azért ne tegyünk úgy, mintha bárkinek kötelező jelleggel foglalkoznia kellene veled. Senki sem tartozik neked a figyelmével és az idejével, így természetes, hogyha nem vagy szimpatikus, akkor nem foglalkoznak veled és bizony, ha ezt nem érti meg az ember, érthető, hogy utána erélyesebben fogja tudtodra adni a nemet. Abban egyetértek, hogy az elutasítást is normálisan kellene csinálni.
jan. 31. 10:01
 3/28 anonim ***** válasza:
87%

Én azokkal csináltam ezt akik vagy bunkók vagy nagyon unalmasak voltak.

Az hogy nem néz ki a legjobban nekem másodlagos. Mindig adok egy esélyt a személyiségnek. Ha az sincs rendben nem érdemes húzni az időt.

jan. 31. 10:06
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
Ez így kevés információ, ennyiből lehetetlen megmondani. Nem tudjuk mit írtál nekik. Szimplán nem írtak vissza egy Hello-ra? Beszóltak, mit és miért? Ha annyira bunkót írtak neked most vagy nem vetted a lapot, hogy nem akarnak veled beszélni vagy rossz embereknek irkálsz. Sose koptattam le bunkón senkit és baratnőmék se…
jan. 31. 10:11
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Igazából egyedül a beszólás szerintem ami bántásnak számít innen. A többi egyszerűen az, hogy nem akarnak veled ismerkedni, amihez pedig joguk van. Mondom ezt úgy, hogy én soha nem ghostoltam senkit (az extra creepy öreg zaklatókon kívül) még aki itt rámírt, hogy ismerkedne, annak is visszaírtam, hogy van valakim, de további sok sikert az ismerkedéshez.
jan. 31. 10:16
 6/28 anonim ***** válasza:
32%
Nem élvezetből teszik. Én is sz*rnék a fejedre, mert nem érdekelsz.
jan. 31. 10:36
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
Ezek nem kések. Bunkóság, érdektelenség. Kár foglalkoznod velük.
jan. 31. 10:40
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Belém mindig férfi vágta a kést. Miért? Mert velük ismerkedem, nő hogy vágta volna akkor?
jan. 31. 10:42
 9/28 anonim ***** válasza:
40%

Azért mert hagytad

A ghostolás neten normális dolognak számít sajnos, élőben viszont simán elő lehet venni az ilyet és számonkérni.

A beszólás a te hibád, mert engeded. Aki ilyet mer tenni azt csúnyán meg kell alázni. Ha látják hogy képes vagy rá, sosem mernek beszólni. A nők alapvetően ugyanis elég gyávák. Az ő kedvenc fegyverükkel: a lejáratással lehet őket leginkább megfogni.

Pl. Anno kb. egy nap kellett amíg valaki bocsánatot jött kérni onnantól hogy beszólt. De az alatt a nap alatt mindenki megtudta az illetőröl hogy ő mekkora debil s.ggarc és mindenki rajta röhögött

Levegőnek meg hiába néznek, ha te is annak nézed őket, az nekik hidd el ugyanúgy fog fájni. A nők ugyanis igénylik a figyelmet és a segítséget is, és ha valaki ezt megtagadja az nekik nagyon fáj.

Ha mellé le is járatod az illetőt az még jobb. Hidd el, nem néznek utána levegőnek!

jan. 31. 10:45
 10/28 anonim ***** válasza:
16%
A nők nagyon durvák és kegyetlenek.
jan. 31. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!