Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok nektek mennyire fáraszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek mennyire fárasztó mikor egy nő nonstop figyelmet, dícséretet és szórakoztatást akar? Többi lent!

Figyelt kérdés

Ha nem adsz figyelmet akkor jön a pofa vágás.Unatkozom, szórakoztass,mondjál valamit.

Ezekkel engem ki lehet borítani,pláne mikor munkatársnő mondja ezeket, de ennek ellenére elvárná, hogy te a munkád mellett még őt is szórakoztasd.

Mennyire önző és idegesítő dolog ez?

ma 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet neki mondani, hogy dolgozol és csak kollégák vagytok, nem vagy az udvari bohóca?
ma 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt szoktam mondani 😀

Bele trafáltál.

Erre tudod mi szokott a reakció lenni? Jó, de te tudsz figyelni rám. Dolgozz, de közben, beszélj hozzám, dícsérjél, nevetessél meg, mondjál szépeket nekem..

És mikor közlöm, hogy bocs, de nem akkor látom a fején a gyűlöletet, a bosszú vágyat, vörös idegbeteg fej és látom, hogy majd bele őrül, hogy mi az, hogy ő nem kap figyelmet!!

ma 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
HR-re menj zaklatás miatt.
ma 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, hogy nőként szólok bele, de ez a kolléganőd valami nagyon súlyos mentális zavarral küzd, ha így viselkedik. Én szégyellem magamat ezt olvasva... Egyetértek a #3-massal, jelezd a vezetőségnél, hogy állandóan zargat, zaklat, nem tudsz érdemben dolgozni mellette.
ma 14:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez egy családi vállalkozás és a főnököm nő így a nőket védi.

Amúgy nem ez az első ilyen kolléganő. Volt olyan aki bekattant azon mikor őszintén elmondtam neki, hogy nem örültem mikor megtudtam, hogy oda helyeztek mellé...

Erre teljesen bekattant, elkezdett vicsorogni , csapkodni és mondta, hogy tönkre fogja tenni az életemet ki fog csinálni stb..

Szerintem tuti, hogy drogozott mert ilyen agresszív nővel én még nem találkoztam.. ezen kívül egy napon belül is változott a hangulata 2-3 alkalommal. Reggel mondjuk ki akart nyírni vicsorgó fejjel, utána éles váltás. Ő nem utál engem és rám akarta erőltetni a kommunikációt, de mivel látta, hogy nem vagyok vevő megint agresszívvá vált és fenyegetőzött megint.

Ugye ha nyakon vágtam volna akkor azonnal kirúgnak, feljelentenek stb..

A vége az lett, hogy ő mondott fel. Azt órdibálta, hogy nem miattam lép ki, én neki nem vagyok ellenfél.

Totál elmebeteg volt.

ma 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen nők? Most az én pofám ég helyettük…
ma 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak
ma 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez milyen munkahely? Megváltozott munkaképességűként foglalkoztat mentális betegeket?
ma 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!