Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan gáz hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan gáz hogy azért nem akarok barátnőt és vagyok inkább egyedül, mert nekem fárasztó a férfi szerep? (randira meghívás, udvarlás, első randin fizetni, tenyerén hordozni a nőt stb.)

Figyelt kérdés
febr. 24. 10:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont errol irtam ki most kérdést hogyan zárjak le egy ilyen ismerettséget ahol a pasi nem tesz semmit. És szinte még az is sért ha csak levegőt vesz.

Csak enyém 10:42 kor jelent meg🤣

febr. 24. 10:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Gáz.
febr. 24. 10:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, maximum fura, mert ezek azért nem olyan nehéz dolgok. Első randin fizetni 5000 forint maximum két főre, a többi meg megy magától normális esetben, ha érdekel tényleg a nő. Olyannal nyilván nehéz, aki semmit nem mozgat meg benned🤷‍♀️

De a párkapcsolat nem kötelező dolog. Ha te belátod, hogy ezek nem mennek, nem akarod csinálni, akkor ez sokkal normálisabb döntés, hogy kapcsolat sem kell, minthogy itt rinyálj folyton mint egyesek, hogy miért nem hullik az ölükbe egy csaj a semmiért cserébe.

febr. 24. 10:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Én nőként azért nem akartam sokáig férfit, mert fárasztónak találtam a pótanyuka szerepet (főzni, mosni, takarítani rá, megértően és tündibündin gondoskodni róla).

A nemi szerepek rögzítése mindkét nem hátrányára van.

Nem ott hibázol, hogy nem akarod ezt az egészet, hanem ott, hogy azt hiszed, mindenkinek ez kell.

Amúgy meg ha eléggé vonzódsz valakihez, automatikusan vele akarsz lenni és jót akarsz neki, és nem megjátszott köröknek érzed az "udvarlást".

febr. 24. 10:53
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Te dolgod kutyát nem érdekli.
febr. 24. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő is pont ezért van egyedül, nem kívánják végezni a tipikus nőktől elvárt szerepet és feladatokat egy kapcsolatban. Mindenki maga dönti el miként kívánja élni az életét, szerencsére ma már a társadalmi nyomás, hogy mindenkinek valakivel párban kell élnie, egyre kevésbé érezhető.
febr. 24. 11:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
4: Én ugyanígy vagyok nőként. De nem hiszem, hanem tapasztalom és látom magam körül, hogy minden férfinak ez kell. Nem tudom, nálad mit takart a sokáig, mikor változott a hozzáállásod vagy találtál rá a kivételre, én még most, javában a 30-as éveimet taposva is nagyrészt emiatt vagyok egyedül, és el sem tudom képzelni, hogy ez változzon, mert idősebb korban még inkább a bejáró- és gondozónőt keresik maguk mellé a férfiak.
febr. 24. 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Gaz mert ez a férfi dolga
febr. 24. 12:19
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Te sóher incel
febr. 24. 14:37
 10/17 anonim ***** válasza:
32%

#7-es, én kb. 8 évig voltam egyedül, de közben lefoglalt, hogy egyedül neveltem a gyerekem, és nagyon nem vágytam egy nagy férfigyerekre is mellé. Aztán egyszercsak betoppant Ő, a mostmár 7 éve férjem. És a helyzet az, hogy a klasszik női szerep mellette is utolért, mosok-főzök-takarítok, én veszem a ruháit, én foglalok időpontot az orvosához, én vágom a haját, én veszem meg az anyukája szülinapi ajándékát. De ő az első, aki megéri a fáradságot. Imádjuk egymást, és minden nap hálát érzünk, amiért egymásra találtunk, mosandó gatyák ide vagy oda.

Talán majd a kérdező is találkozik egy nővel, akibe annyira belezúg, hogy azt érzi, szívesen hordozza a tenyerén, ha az kell.

febr. 24. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!