Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők, akiknek bejönnek az introvertált, félénkebb, intelligens, stréber férfiak? Az ilyen pasik hogy találnak párt maguknak?
Sajnos én is ilyen vagyok és ez sok szempontból megnehezíti az életet. Biztosan ti is ismeritek valamelyest ezt a típust. Az iskolában eminens diák, jó tanuló, a tanulmányok, tudományok érdeklik, a közösségi életben, fociban, bulizásban, csajozásban alig vesznek részt. Aztán jellemzően pl. informatikus, matematikus, fizikus, villamosmérnök, mechatronikai mérnök, vegyész, biológus, könyvelő... lesz belőlük és a munkájukban sikeresek is lehetnek.
Viszont a kapcsolatépítés, pártalálás nehéz feladat, valószínűleg nehezebb, mint másoknak. Én már 32 éves vagyok és eddig még csak egy barátnőm volt, de az is sajnos fél év után véget ért. Introvertáltként alapvetően szeretek egyedül lenni, elmélkedni, de nem szeretek magányos lenni, vágyok egy társra az életben. Szeretnék majd nősülni, családot alapítani.
És ti hogy ismerkedtetek meg, hogy lett belőle párkapcsolat?
Persze, hogy vannak. Ahogy írták fentebb, ezek nem negatív tulajdonságok.
Sok ilyen pasit ismerek, mindnek van párkapcsolata. Még csak jól se néznek ki különösebben. Sok nőnek vonzók az ilyen pasik. Azt nem tom, hogy jöttek össze, de szerintem volt, aki online felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!