Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak nők, akiknek bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akiknek bejönnek az introvertált, félénkebb, intelligens, stréber férfiak? Az ilyen pasik hogy találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Sajnos én is ilyen vagyok és ez sok szempontból megnehezíti az életet. Biztosan ti is ismeritek valamelyest ezt a típust. Az iskolában eminens diák, jó tanuló, a tanulmányok, tudományok érdeklik, a közösségi életben, fociban, bulizásban, csajozásban alig vesznek részt. Aztán jellemzően pl. informatikus, matematikus, fizikus, villamosmérnök, mechatronikai mérnök, vegyész, biológus, könyvelő... lesz belőlük és a munkájukban sikeresek is lehetnek.

Viszont a kapcsolatépítés, pártalálás nehéz feladat, valószínűleg nehezebb, mint másoknak. Én már 32 éves vagyok és eddig még csak egy barátnőm volt, de az is sajnos fél év után véget ért. Introvertáltként alapvetően szeretek egyedül lenni, elmélkedni, de nem szeretek magányos lenni, vágyok egy társra az életben. Szeretnék majd nősülni, családot alapítani.

jan. 4. 22:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen párom van, es nagyon szeretem. Ugy irod, mintha ezek negativ tulajdonságok lennének, pedig magyon nem! Sőt..
jan. 4. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy vannak. Nem tudom, miért aggódsz, 32 éves vagy, előtted az élet, ne görcsölj rá, jönni fog a megfelelő lány.
jan. 4. 22:16
 3/17 A kérdező kommentje:

És ti hogy ismerkedtetek meg, hogy lett belőle párkapcsolat?

jan. 4. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Persze, hogy vannak. Ahogy írták fentebb, ezek nem negatív tulajdonságok.

Sok ilyen pasit ismerek, mindnek van párkapcsolata. Még csak jól se néznek ki különösebben. Sok nőnek vonzók az ilyen pasik. Azt nem tom, hogy jöttek össze, de szerintem volt, aki online felületen.

jan. 4. 22:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Xd óriásit nevettem én is ilyen pasi vagyok és még villamosmérnök is eszméletlenül tálaló a kérdező jellemzése 29 vagyok és tanácstalan hogy hol fogok találni párt....
jan. 4. 22:56
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Én ezt mind vonzó tulajdonságnak tartom. Ismerkedj online vagy barátok segítségével
jan. 4. 23:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségjegyileg nagyon be tud jönni, én se vagyok kirívó alkat, viszont azt vettem észre hogy túlnyomó többségük a kinézetükre elég igénytelen.
jan. 4. 23:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyennel élek együtt, mi úgy ismerkedtünk meg egymással, hogy attól függetlenül introvertált olyan helyekre mentünk randizni ahova amúgy magától nem menne, mint étterembe vitt stb...
jan. 4. 23:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mik a negatív tulajdonságaid, ami miatt nem vagy képes nőket felszedni?Arról kellene beszélgetni, mert itt nem az lesz a probléma, hogy jó munkád van, okos vagy és introvertált.Mindez nem egyenlő azzal, hogy valaki szociális értelemben véve egy nyomorék, aki hozzá sem mer szólni a nőkhöz.Mert ha az utóbbi felvetésem a probléma, akkor kb sehogy nem lesz soha párod, max ha jön valami bolond nő, aki felszed.Nem hiszem, hogy vele boldog lennél...
jan. 4. 23:30
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
A Big Bang Theoryban is lett mindenkinek párja. Az intelligencia vonzó. Nem árt a külsőre odafigyelni azért, mert a belső csak megtart, a külső ami megadja az esélyt az elején.
jan. 4. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!