Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak nők, akiknek bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akiknek bejönnek az introvertált, félénkebb, intelligens, stréber férfiak? Az ilyen pasik hogy találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Sajnos én is ilyen vagyok és ez sok szempontból megnehezíti az életet. Biztosan ti is ismeritek valamelyest ezt a típust. Az iskolában eminens diák, jó tanuló, a tanulmányok, tudományok érdeklik, a közösségi életben, fociban, bulizásban, csajozásban alig vesznek részt. Aztán jellemzően pl. informatikus, matematikus, fizikus, villamosmérnök, mechatronikai mérnök, vegyész, biológus, könyvelő... lesz belőlük és a munkájukban sikeresek is lehetnek.

Viszont a kapcsolatépítés, pártalálás nehéz feladat, valószínűleg nehezebb, mint másoknak. Én már 32 éves vagyok és eddig még csak egy barátnőm volt, de az is sajnos fél év után véget ért. Introvertáltként alapvetően szeretek egyedül lenni, elmélkedni, de nem szeretek magányos lenni, vágyok egy társra az életben. Szeretnék majd nősülni, családot alapítani.

jan. 4. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált? Én is az vagyok. Félénk? Nem tudok vele mit kezdeni.
jan. 5. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, egy hasonlóan introvertált nőnek HA a szótáradban ez nem a tugyimutyit jelenti. Na mert az kb. semelyik nőnek sem jön be.

A prückös a történetben, hogy ha nincsenek barátaid, nem mozdulsz ki sehova, nem vagy nyitott a világra akkor hogy a francba akarsz ismerkedni? Várod, hogy bekopog majd az ajtódon a jótündér egy névvel, telefonszámmal vagy mi?

jan. 5. 01:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahol dolgozol nincsenek nők?

Vagy munkahelyi haverok, akikkel eljárhatsz valahova?

Valamilyen módon keresned kell olyan helyzeteket, ahol interakcióba lépsz nőkkel (is). Ne rögtön azt várd, hogy lesz belőle valami, első körben csak "gyakorold" hogy szóba elegyedsz velük. Így ha jön egy álomnő, nem kell már rágörcsölnöd, hogy mit mondjál pl.

jan. 5. 01:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem ilyennel, pedig nem jön be ez, csak 16 évesen örültem, hogy egy pali hajlandó velem járni
jan. 5. 08:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Párom is ilyesmi, csak nem műszaki/természdettudományos szakbarbár vonalon, hanem humántudományokban. Baráti társaságban ismerkedtünk meg egyébként.

Valóban, tudományos életben sok az introvertálabb ember. De egyfelől nem mindegy ennek a mértéke, lehet rajta azért javítani. Másfelől a fellépés és a kinézet sokat számít. Ismerek olyat, aki mindig jól szabott öltönyben, makulátlan ruhában, teljesen ápoltan néz ki, ehhez még nem okoskodó, hanem egy fajta nyitottság, barátságosság sugárzik róla, amikor beszél. Egy konferencián azért illik kinézni valahogy és ő erre ad. Meg van a másik véglet, akinek igénytelen a haja, a ruhája, mosdatlanságot tükröz, meg olyan lepukkadt az egész ember. Felszínesség, de az elsőnek még jobban el is hiszem a mondanivalóját, mikor tudományos előadást tart. Persze, a külső egy adottság is, viszont egy megfelelő ruha, ápoltság, jól választott stílus azért sokat tud segíteni.

jan. 5. 08:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ha egyébként megfelel viszont családot nem akarok.
jan. 5. 10:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha külsőre nem érsz el egy szintet akkor van ccsak gond. Egyébként a többi mellékes. A rossz külsőre alapból rossz belső tulajdonságokat asszociálnak az emberek, szóval a holdudvar hatás mindenkinél működik.

A rossz külsőhöz társítják azt is, hogy te buta, igénytelen és esetleg gonosz, bunkó stb. is vagy.

Az introvertált, félénk és intelligens emberek egyébként alapvetúen vonzóak, ha kellően jól néznek ki és persze ha olyan társaságban mozognak, ahol van lehetőségük kibontakozni. Nyilván nem a diszkó a legmegfelelőbb terep egy hasonló embernek, a párkereséshez.

jan. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!